Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom otok

Studiranje na otoku: Prvi put u hrvatskoj povijesti jedan OTOČNI GRAD postaje sveučilišna destinacija

Objavljeno 07.02.2020.

Grad Korčula i Sveučilište u Dubrovniku u postupku su sklapanja sporazuma o poslovnoj suradnji, čime će Grad Korčula postati dislocirana lokacija za izvođenje preddiplomskih sveučilišnih studija.

DNEVNIK APSOLVENTA: Pripreme za najvažniji dan u životu

Objavljeno 15.09.2016.

Naš apsolvent se polako približava kraju svog studentskog života. Ostalo je još nekoliko formalnosti koje mora ispuniti prije najvažnijeg dana u životu. I ne, ne radi se o vjenčanju.

Apsolutno najbolji posao na svijetu: čuvar egzotičnih otoka

Objavljeno 24.05.2016.

Tko ne bi uživao u poslu koji uključuje život na egzotičnom i prelijepom otoku, pecanje, pisanje bloga, sunčanje i gotovo cjelodnevno ljenčarenje i uživanje u ljepotama krajolika uz povremeno šetanje plažama i provjeravanje imanja koje s vremena na vrijeme treba popraviti ili urediti? A sve to za sasvim pristojnu plaću!

Ostavila karijeru uspješne novinarke i otišla na Karibe prodavati sladoled

Objavljeno 05.05.2015.

Uspješna 35-godišnja novinarka, koja je diplomirala na Yale-u, odlučila je okrenuti svoj život iz temelja: napustila je dobro plaćen posao i grad u kojem je odrasla da bi živjela na Karibima i radila ono što ju opušta.

Vodimo vas na 3. Protokol u Sirupu!

Objavljeno 11.01.2011.

Stiže lijek, protuotrov, čudo medicine, znanstvena nepobitnost! 3. Protokol na mlazni pogon stiže u Sirup u petak 21. siječnja, spaljeniji i luđi nego ikad.

2. Protokol u Sirupu

Objavljeno 02.11.2010.

Prošlo je više od mjesec dana, a mi smo još uvijek pod dojmom i u nevjerici. Tog petka kada je prvi Protokol ugledao svjetla noći pljuštala je kiša...
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se