Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom parti

Bolje da sjednete ako ćete ovo čitati! Ako sakupite 45 ECTS-a ove godine, mogli biste se JAAAAKO razveseliti... A stižu i dodatni rokovi

Objavljeno prije 3 dana

Ulaskom u šesti mjesec, ljetni semestar podrazumijeva i izvođenje ispitnih rokova.

Fakulteti neće 'rezati' trošak školarine, a studenti poručuju: 'Sami učimo i prolazimo kroz gradivo – smanjite plaćanja!'

Objavljeno 15.04.2020.

Online nastava se već mjesec dana održava na svim sveučilištima u Hrvatskoj. Ovisno o fakultetu, postupak prelaska na 'male ekrane' tekao je glatko ili malo 'čupavije', a razlikuju se i načini provođenja nastave.

Hit ovogodišnje BRUCOŠIJADE na jednom mjestu: Na vama je da odaberete ili jednostavno posjetite SVE

Objavljeno 09.10.2019.

Početak akademske godine sa sobom donosi i otvaranje nove sezone tuluma, a kako najbolje početi nego brucošijadama? Kako biste smanjili vrijeme provedeno na Facebooku, virtualno smo obišli evente za vas i napravili plan za listopad.

Jednima šou, njemu muka: PMF-ovac napisao pjesmu o nesretniku koji želi spavati dok drugi u domu partijaju

Objavljeno 26.03.2018.

Tulumi u studentskim domovima nisu rijetkost pa se zato često na Facebook grupama domova mogu vidjeti objave u kojima studenti mole svoje sustanare da se stišaju.Stoga ne čudi da je jedan stanar doma na Savi napisao upravo pjesmu o tome.

Koja legenda: Profesorica studentima dala najbolji savjet za partijanje za vrijeme faksa

Objavljeno 04.08.2017.

Osim učenja, pisanja seminara i prejedanja u menzi, studentski život karakteriziraju i partijanja. Oni koji jedva čekaju novi semestar zbog brucošijadi već znaju da je ovo istina, a sjećate li se kada vam je netko dao idealan savjet za sva ta silna tulumarenja?

Ove godine Rijeka prima još više brucoša: Provjerite kolike su školarine i do kad traju prijave

Objavljeno 26.04.2017.

Sveučilište u Rijeci raspisalo je natječaj za upis u prvu godinu preddiplomskih i integriranih sveučilišnih studija te preddiplomskih stručnih studija za iduću akademsku godinu.

Smijeh do suza: Najpopularniji filmovi o studentima

Objavljeno 17.12.2014.

Filmove koji se temelje na studentskom životu je uvijek zanimljivo gledati. Osim što nas mogu zabaviti i nasmijati, vraćaju nas u situacije u kojima smo se i mi ponekad našli: prekid, ludo pijanstvo ili tulum.

Partijali ste? Vaš mamuran dan će izgledati ovako!

Objavljeno 16.12.2014.

Izašli ste sinoć van i popili više nego što ste planirali. Ne sjećate se pola stvari, a čak ni kako ste došli kući. I što sada? Ležite u krevetu s glavoboljom i pitate se gdje vam je pamet bila.

Sveučilište u Zagrebu: Donešena odluka o upisnim kvotama

Objavljeno 13.03.2013.

Senat Sveučilišta u Zagrebu donio je jučer Odluku o kvotama za upis studenata u I. godinu preddiplomskih, integriranih i stručnih studija u ak. god. 2013./2014.

Nova godina 2012 - pregled događanja

Objavljeno 14.12.2011.

Niste sigurni kako i gdje se oprostiti od Stare te dočekati Novu 2012. godinu? Bez brige, nema mjesta za paniku jer uskačemo u pomoć i donosimo vam pregled klupskih i koncertnih programa za doček Nove godine.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se