Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom pismo

Stipendije za izvrsnost: pismo studenta koji tvrdi da su zakinuti studenti nižih godina studija

Objavljeno 02.06.2015.

Na mail studentskog portala esava.info je pristigao opširniji tekst anonimnog studenta koji smatra kako je učinjena velika nepravda studentima koji su se prijavili na natječaj za stipendiju Sveučilišta u Zagrebu za akademsku godinu 2014./2015. u kategoriji stipendije za izvrsnost.

Pismo studenta šatorašima: 'Za nas, vi ste primjer društva koje nas sputava'

Objavljeno 01.06.2015.

Redakciji Indexa pismom se javio jedan, kako kaže, umorni student četvrte godine. Pismo koje im je poslao jer je želio, kako kaže, uputiti par riječi šatorašima, objavljujemo u cijelosti:

Fakultet ju odbio, a ona postala zvijezda zahvaljujući svom odgovoru: 'Vidimo se na jesen'

Objavljeno 02.04.2015.

Hoće li na kraju ova studentica naučiti kako prihvatiti odgovor 'ne' ili će, nekim čudom, fakultet naučiti lekciju, tek ćemo saznati.

Student se obrušio na Tatjanu Jurić: Zašto Hrvati u dijaspori bolje govore hrvatski jezik nego neke voditeljice?

Objavljeno 15.01.2015.

Prenosimo pismo mladoga studenta koji je iskritizirao Tatjanu Jurić i njezinu objavu na društvenoj mreži o pravu glasa dijaspore.

Iskreno pismo majke postalo hit: 'Sine, skidaj čarape kad jebeš'

Objavljeno 14.04.2014.

Blogerica Sandra Todorović napisala je iskreno i duhovito pismo svojoj djeci objašnjavajući im što ih sve očekuje u životu i savjetujući ih kako da se ponašaju.

Potraga: Tko terorizira studente i vrši nuždu pod tuševima doma?

Objavljeno 27.03.2013.

'Ta osoba je već nekoliko puta izvršila veliku nuždu u tuširaoni našeg paviljona. Pod nekoliko puta mislim na više od 5 puta od početka ove akademske godine...'

Pismo isprike - Cimer se ispričao za popijeno mlijeko

Objavljeno 31.05.2012.

Pisma isprike kao da su zamrla u današnjem svijetu, no ipak postoje pojedinci koji ih ponekad prakticiraju. Jedan od tih pojedinaca je i američki student koji je svom cimeru popio mlijeko, a poslije ga je to toliko kopkalo da mu je napisao opširnije pismo isprike koje je na kraju dospjelo i na internet. Kako bilo, kada se sljedeći put nekome zamjerite, možda je dobra ideja napisati pismo isprike jer u pismu je mnogo toga lakše reći nego oči u oči.

Ljubavno pismo brucošu stiglo nakon duge 53 godine

Objavljeno 18.07.2011.

Pismo je napisano davne 1958. godine, točnije 20. veljače te godine, a tek je sada stiglo na kalifornijsko Sveučilište Pennsylvania. Potpisano je riječima ''Volim te...''

Opća prepisivačina motivacijskih pisama

Objavljeno 23.02.2011.

Mnogi fakulteti vani traže osim klasifikacijskih ispita i solidno napisano motivacijsko pismo. No velik broj studenata je toliko motiviran da nema druge nego prepisati tuđe razloge...
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se