Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom podaci

Sveučilišta sve češće 'uhode' studente: Kontroverzne aplikacije znaju gdje ste bili kad ste 'markali' predavanje na faksu

Objavljeno prije 4 dana

Još od tinejdžerskih dana, Lance Vick 'usavršavao' se u hakiranju.

UPOZORENJE! Lažni profil mami studentice za posao: 'Tražili su mi da pričam o intimnim stvarima...'

Objavljeno 15.07.2020.

Grupe na Facebooku odličan su način za brzu izmjenu informacija, malih oglasa i novosti koje interesiraju određene skupine okupljene oko nekog zajedničkog nazivnika. Nažalost, te iste grupe često su prilika prevarantima da, sakriveni iza lažnih profila, zadovoljavaju svoje neobične pobude ili pokušavaju varati ostale.

Poražavajući rezultati: U Hrvatskoj udio diplomiranih osoba pao na 28,7 posto

Objavljeno 02.05.2018.

Objavljeni podaci Eurostata, krovnog statističkog tijela EU, pokazuju da je udio diplomiranih osoba u Hrvatskoj u dobi od 30 do 34 godina u drastičnom padu. Iznosi poražavajućih 28,7 posto, a loše vijesti su da i dalje pada.

[DRŽAVNA STIPENDIJA] Stigli prvi mailovi studentima STEM znanosti: Obavezno provjerite OVE podatke jer ih uskoro nećete moći mijenjati

Objavljeno 03.11.2017.

Za potrebe dodjele državnih stipendija u STEM područjima, upućeni su prvi e-mailovi onim studentima koje je Ministarstvo identificiralo kao redovne studente na studijskim programima u STEM područjima znanosti.

Mozgalo predavanje: 'Utapamo se u podacima, a žudimo za znanjem!'

Objavljeno 12.01.2016.

U sklopu eSTUDENTovog natjecanja Mozgalo kreće drugo po redu motivacijsko predavanje pod nazivom 'Customer Relationship Management: Utapamo se u podacima, a žudimo za znanjem!'.

7 hrvatskih renesansnih pisaca živjelo samo 9 godina: propusti iz srednjoškolskog udžbenika

Objavljeno 27.02.2015.

Udžbenik "Čitanka 2" za drugi razred jezične gimnazije u izdanju Školske knjige našao se na meti medija zbog "otkrića" skupine autora da se čak sedmorici hrvatskih renesansnih pisaca podudaraju godine rođenja i smrti. Već će ti jedan klik na Wikipediji potvrditi da je ovo "otkriće" potpuni promašaj...

Zanima vas što sve Google zna o vama? Vrijeme je da saznate!

Objavljeno 20.11.2014.

S obzirom da na Internetu prilikom registiranja na raznim stranicama neprestano moramo ostavljati vlastite podatke, sigurno ste svjesni da sve te informacije ostaju negdje trajno zabilježene. Ali u kojoj mjeri?
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se