Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom poduzetnik

Za njega kažu da je jedan od najpoduzetnijih hrvatskih studenata, a na faksu je svega par sati tjedno? Ima jako dobar razlog za to!

Objavljeno 11.02.2020.

Student Nikola Zec na drugoj je godini Ekonomskog fakulteta u Rijeci, a javnost ga prati otkad je pokrenuo biznis s uvozom svjetskih grickalica. Njegova izjava da na faksu provodi 'samo' četiri sata dnevno izazvala je mnogo komentara među kolegama koji smatraju da je to - premalo.

Studiranje i biznis? Nikola ima 19 godina, studira ekonomiju i vodi 3 uspješne tvrtke

Objavljeno 10.02.2020.

Student druge godine Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, Nikola Zec sa svojih devetnaest godina, u vlasništvu ima čak tri tvrtke i dvogodišnje poduzetničko iskustvo iza sebe.

Brucoš i 'iskusnjara': Domaći poduzetnik na fejsu napisao urnebesni vic o studentima

Objavljeno 01.08.2017.

Koračajući stazama studentskog života vidimo i sami koliko je on pun ironije, a često i crnog humora. Budući da bez smijeha i šale na vlastiti račun vjerojatno ne bismo preživjeli studiranje, jedan vic o studentima na svom Facebooku napisao je poduzetnik Saša Cvetojević.

Studentsko Business Plan natjecanje: postani poduzetnik

Objavljeno 11.12.2015.

Prijavite se na studentsko Business Plan natjecanje i osvojite naprednu edukaciju i mogućnost predinkubacije u Tehnološkom parku Zagreb!

Primjer političarima: načelnik svaku plaću daruje studentima

Objavljeno 03.11.2015.

Kada se ovaj poduzetnik prije nešto više od tri godine kandidirao za načelnika općine Olovo, izjavio je da će, ako dođe na tu funkciju, raditi besplatno. Mnogi mu tada nisu vjerovali – mislili su da je obećanje samo predizborni trik.

In Your Face: 10 puta ga odbili na Harvardu, a danas je milijarder

Objavljeno 11.09.2015.

Jack Ma, osnivač poznate stranice za on-line trgovanje, danas je najbogatiji čovjek u Kini. No, nije mu oduvijek sve išlo tako glatko.

Kako je nekadašnji ferovac nakon diplome 'preko noći' postao uspješni poduzetnik

Objavljeno 19.05.2015.

Stjepan Pavlek neobičan je štreber. Nekadašnji ferovac širokog osmjeha danas je uspješni poduzetnik koji prvi za sebe kaže da nije tipičan geek. Umjesto ganjanja ocjena, na fakultetu je putovao je u studentskoj udruzi, upijao iskustva i širio horizonte...

Ne prodaje maglu, ali prodaje zrak – i obogatio se!

Objavljeno 09.12.2013.

Jedan francuski student došao je na zanimljivu ideju kako zaraditi. Odlučio je prodavati limenke punjene svježim zrakom malog mjesta Montcuq u jugozapadnoj Francuskoj.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se