Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom pomoć

Kad država zakaže, a stranci uskoče: veteranu popravili invalidska kolica!

Objavljeno 23.07.2014.

Michael Sulsona, američki ratni veteran, u Vijetnamu je 1971. godine izgubio obje noge i već godinama čeka nova invalidska kolica od službe zadužene za zbrinjavanje ratnih veterana.

Studenti Elektrotehničkog fakulteta osmislili aplikaciju ‘Hitni smještaj’

Objavljeno 27.05.2014.

Katastrofalne poplave koje su nanijele neprocjenjivu štetu Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji nagnale su mnoge da pomognu kako god znaju i koliko god mogu...

6 trikova u svakodnevnim razgovorima pomoću kojih ćete se svidjeti ljudima

Objavljeno 23.04.2014.

Kada upoznamo novu osobu, važno nam je ostaviti dobar dojam. Zato pažljivo biramo riječi, trudimo se biti zanimljivi i ističemo naše kvalitete. No je li to dovoljno da se nekome svidimo?

Mlada glumica traži pomoć: 'Pomozite mi da ostvarim svoje snove'

Objavljeno 24.03.2014.

Dok smo bili klinci, učili su nas da slijedimo svoje snove. I dalje vjerujemo da je to ispravan put, ali što kada san košta 325 tisuća kuna?

Postanite kum ili kuma siromašnom djetetu u Tanzaniji! Evo kako...

Objavljeno 02.05.2013.

Udruga Kolajna ljubavi vam omogućava da učinite dobro djelo i financirate jedno siromašno dijete bez roditelja u Tanzaniji. Upravo zato što u Tanzaniji mnogi ljudi umiru od side i malarije, sve veći broj djece ostaje bez roditelja. Zahvaljujući Kolajni koja je izgradila sirotište, neki od njih imaju krov nad glavom. No, to i dalje nije dovoljno da djeca imaju normalan život.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se