Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom ponašanje

7 načina na koje muškarci mijenjaju ponašanje kad su u blizini žena

Objavljeno 12.02.2016.

Odrasli muškarci najčešće se ponašaju sasvim normalno, ali ne i kad su u ženskome društvu. Onda se u roku 'keks' pretvore u neke čudne, smotane i smiješne oblike života.

Opaka karma: Najpopularniji srednjoškolci postanu luzeri

Objavljeno 03.12.2015.

Već smo se puno puta oduševili banalnim problemima kojima se znanstvenici nekad bave, ali dok god nas zabavljaju – tko smo mi da im sudimo?

Djevojke prestanite raditi ove stvari – zamolili dečki!

Objavljeno 14.10.2015.

Jer tko razumije žene bolje od muškaraca koji koriste Internet?

Cat power: Zašto bi se svaka djevojka trebala ponašati kao mačka

Objavljeno 31.07.2015.

Iako zvuči totalno suludo, biti žena mačka ima smisla!

Odvratne navike koje su društveno prihvatljive samo tijekom ispitnih rokova!

Objavljeno 04.12.2014.

Ispitni rokovi vrijeme su kad sve prolazi – nema pogrešaka, poštivanja društvenih konvencija i predetaljne osobne higijene. Samo je jedno bitno – položiti što više ispita u što manje vremena.

Za sve sirovine koje se guraju preko reda: 10 zapovijedi za ponašanje u menzama!

Objavljeno 01.12.2014.

Ima li iritantnije stvari nego kad čekate u menzi, trbuh već svira serenade, polagano se topi ona pauza između predavanja, a red kao da se nikada nije sporije pomicao samo zato jer se svako malo netko ubaci na početak reda jer je tamo ugledao neku poznatu facu?

Ako želiš pomoć muškarca – obuci štikle!

Objavljeno 24.11.2014.

Otprije je poznato da ženin izgled, počevši od figure do stila odijevanja, utječe na ponašanje muškarca prema nježnijem spolu, a nedavno su francuski znanstvenici ustanovili da će muškarci prije obratiti pozornost na ženu i brže joj priskočiti u pomoći ukoliko je u štiklama nego ako nosi cipele s ravnom potpeticom.

Upuštanje u rizičan seks - imate li crte ličnosti koje su potrebne za to?

Objavljeno 20.10.2014.

Ako ste skloni planiranju i postavljanju ciljeva, možete slobodno odahnuti – ne samo da će vam to pomoći u karijeri, već i u seksualnom životu.

Zabrinjavajući rezultati ankete – čak 72% studenata ispaštalo zbog nekorektnog ponašanja profesora!

Objavljeno 30.09.2014.

Anketa koju smo proveli na portalu MojFaks pokazala je da se alarmantno velik postotak studenata susreo s nekorektnim ponašanjem profesora na fakultetima, a jednako velik broj ispitanika skeptičan je po pitanju sankcioniranja samovolje profesora.

'Noć studenata' u jednom klubu otela se kontroli!

Objavljeno 17.07.2014.

Fotografija dvije djevojke koje se seksaju na pločnicu ispred noćnog kluba u kojem se te večeri održavao tulum ‘Noć studenata’, obišla je društvene mreže i izazvala glasne osude kolega studenata.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se