Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom popis

Obrazovanju rekli ajd' bok: S ovih 5 fakulteta dolaze najpoznatiji propali studenti koji su postali jako uspješni

Objavljeno 11.07.2018.

Izraz 'college dropout' upotrebljava se za osobu koja je odustala od fakulteta. U šali se može reći da su oni 'propali studenti', ali u stvarnosti mnogi od njih uopće nisu propali – upravo suprotno. Oni su bogati, uspješni i kreatori trendova te su svi redom odustali od visokog obrazovanja.

Kroatisti i komparatisti o novom popisu lektire: 'Ovo je prilagođavanje pubertetskom senziblitetu'

Objavljeno 07.03.2016.

U inače uspavanoj obrazovnoj zajednici Kurikularna reforma 'detonirala je bombu'.

Knjige koje nisu na popisu ispitne literature, a morate ih pročitati

Objavljeno 08.02.2016.

Kao predah od šarenih skripti i debelih udžbenika predlažemo vam zaboravljene klasike i kontroverzne knjige koje tjeraju na razmišljanje i šire vidike...

Vraća se eksplozija zvuka! Brucošijada FER-a otkrila prve izvođače

Objavljeno 23.09.2015.

Čak i ako ne studiraš na FER-u znaš da je brucošijada studenata ovog fakulteta jedna od najboljih u gradu...To je jednostavno tako.

Dobro i jeftino: najpovoljnije destinacije za studiranje u inozemstvu

Objavljeno 10.03.2015.

Planirate odlazak u inozemstvo na razmjenu ili nastavak studija, ali još uvijek niste sasvim sigurni kako odlučiti o destinaciji? Prema portalu topuniversities.com, savršena destinacija trebala bi nuditi odlične studijske programe, kao i zanimljiv i užurban studentski život, a da je istovremeno sve to pristupačno skromnom studentskom budžetu.

Je li ovaj Hrvat stvarno najbogatiji čovjek na svijetu?

Objavljeno 04.03.2014.

Ovog jutra Jutarnji list objavio je listu najbogatijih ljudi, barem što se tiče Forbes časopisa. Kažu – na tron se nakon četiri godine vratio svima poznati Bill Gates.

No, nisu dugo čekali, a jedan im se Hrvat javio i ispravio ih jer su u krivu! Forbes je pogriješio, a i Jutarnji također.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se