Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom poruka

U javnom prijevozu uvijek netko sluša! Brucoš pričao o teškom prijemnom - stranac mu ostavio poruku koja ga je oduševila

Objavljeno 21.12.2017.

Ljudi koje ne poznajemo mogu nam uljepšati dan baš kao što je stranac iz vlaka jednom mladiću uljepšao dan. Dok je prijatelju prepričavao kako mu je prošao intervju na Cambridgeu, jedan čovjek načuo je njihov razgovor i napisao mu ostavio pismo s dirljivom porukom.

'Osmijeh to go' na vratima kabineta: Profesor sa zagrebačke Ekonomije razveselio studente ovom porukom

Objavljeno 09.10.2017.

Atmosfera na fakultetima ponekad je napeta i nelagodna jer studenti moraju puno učiti što ih ponekad frustrira. No, da to ne mora biti samo tako, pokazao je profesor s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu koji ohrabruje studente da se češće smiju.

[FOTO] Urnebesna poruka roditelja susjedima: 'Nismo se nadali da će kćer diplomirati pa slavimo još glasnije'

Objavljeno 06.10.2017.

Prije tuluma ili proslave u stanu uvijek je pristojno o tome obavijestiti susjede. Tako znamo da nam vjerojatno neće kucati ili pozvati policiju. Zna to i ova obitelj u kojoj se gromoglasno slavila neočekivana diploma jedne članice.

Kako iseliti u tom roku? Stanodavac iz pakla studentu zalijepio neugodnu poruku na frižider

Objavljeno 02.10.2017.

Poruku o iseljenju mu je ostavio na frižideru, a sa studentom se otada nije ni pozdravio niti ga upitao može li se preseliti u tako kratkom roku i ima li uopće gdje otići...

Posao ili 'burza'? Evo koje su diplome poželjne, a koje su 'višak' u 2017. godini

Objavljeno 02.01.2017.

Hrvatski zavod za zapošljavanje objavio je dokument u kojemu sugeriraju kako bi se trebale mijenjati uspine kvote na fakultetima u Hrvatskoj, ali i u srednjim školama.

Stranac ostavio studentici novac za liječničke troškove

Objavljeno 25.11.2015.

Jedna studentica rasplakala se nakon razgovora sa studentskim savjetnikom koji joj nije mogao pomoći u subvencioniranju liječničkih troškova.

Ima li boljeg načina za započeti studentski život: Brucoš pronašao paketić dobrodošlice u zidu sobe

Objavljeno 02.09.2015.

Prvi dani na fakultetu mogu biti stresni i zbunjujući, ali uvijek će se naći netko tko će vam olakšati period prilagodbe na nove okolnosti i ritam života. Kako je to otkrio brucoš iz ove priče, pomoć ponekad može doći sa sasvim neočekivanog mjesta.

Milanović savjetovao studente: 'Idite van, u Zapadnu Europu'

Objavljeno 14.07.2015.

Ako se ne budeš bavio/la politikom, ona će se baviti tobom. Zato je dobro svakog dana dobiti dozu aktualno-političkih tema jer jednostavno: 'Know your sh**!'

Što biste si savjetovali? Pošaljite pismo 'starijem sebi'!

Objavljeno 16.06.2015.

Ako ste ikad bili na razgovoru za posao, vjerojatno ste se susreli s pitanjem 'Gdje se vidite za 5 godina?'.

I genijalci imaju loš dan: Charles Darwin u epizodi 'Danas sam glup'

Objavljeno 28.05.2015.

Znaš ono kada moraš učiti, ali ništa ti jednostavno ne ulazi u glavu pa se počinješ živcirati i deprimirati sve više i više? Nisi jedini.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se