Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom posao

On je odlučio naći posao: u podzemnoj stajao s natpisom i dobio poziv na intervju!

Objavljeno 21.08.2014.

Prijavio se na 300 poslova, ali nijedna prijava nije rezultirala uspjehom (zvuči poznato?). Onda je odlučio uzeti stvar u svoje ruke.

Najviše zarađuju osobe visoke stručne spreme!

Objavljeno 08.07.2014.

Prema servisu MojaPlaca.hr, u drugom kvartalu 2014. godine prosječna mjesečna neto plaća u Hrvatskoj iznosila je 5.226 kuna što je najniži iznos prosječne plaće gledano od 2012.godine. Međutim, pribrojimo li neto plaći i bonuse i božićnice tada je visina prosječne mjesečne plaće 5.326 kuna.

Menadžerirajte ovo: posao o kojem možete samo sanjati!

Objavljeno 30.05.2014.

Uprava No Man’s Land Fort traži menadžera koji će svoj kruh sa sedam kora mukotrpno zarađivati tako što će - jedriti, pecati i da...otvarati gostima boce šampanjca sabljom!

Posao iz snova? Putuj svijetom i budi plaćen za to!

Objavljeno 20.05.2014.

Na portalu MojPosao objavljen je oglas koji bi mogao zanimati mnoge mlade ljude željne putovanja, avanture, ali i nešto novca.

Trik pitanje na razgovoru za posao: što biste odgovorili?

Objavljeno 14.05.2014.

Kao da razgovori za posao nisu dovoljno stresni sami po sebi, neki poslodavci zahtijevaju od kandidata da se susretnu i sa izvršnim direktorom kompanije tijekom procesa intervjua.

Što poslodavci mogu otkriti o vama njuškajući po vašem Facebook profilu?

Objavljeno 05.05.2014.

Jedno od posljednjih istraživanja vezanih uz Facebook pokazalo je jednu stvar koja bi mogla biti zanimljiva svim poslodavcima – sadržaj kojeg korisnici objavljuju može pokazati i koliko će te osobe biti uspješne na poslu.

Prijavili se za 'najteži posao na svijetu', a kada su čuli o čemu se radi – ostali bez riječi!

Objavljeno 15.04.2014.

Marketinška agencija Mullen iz Bostona napravila je zanimljiv projekt: objavili su oglas za 'najteži posao na svijetu', a čak 24 kandidata se prijavilo.

Ovih 5 stvari ne radite na razgovorima za posao!

Objavljeno 10.04.2014.

Kada su u pitanju razgovori za posao, svi su uvijek puni savjeta; pazi na držanje, govori polako i odmjereno, budi opušten i spontan. A što je sa stvarima koje ne smijemo raditi?

Eurofound potvrdio: mladi u cijeloj Europi sve kasnije napuštaju roditeljsko gnijezdo!

Objavljeno 08.04.2014.

Novo istraživanje Eurofounda pokazalo je da se broj mladih koji žive s roditeljima od 2007. povećao za otprilike 4%, što je direktan rezultat utjecaja ekonomske krize koja se posljednjih godina osjeća u cijelome svijetu.

One su napustile Hrvatsku i ne planiraju se vratiti!

Objavljeno 04.04.2014.

Mnogo mladih, u nedostatku posla, odlučuje potražiti svoje mjesto pod suncem izvan granica lijepe naše. To su učinile i ove djevojke. A kako se snalaze vani?
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se