Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom posao

Njeno znanje nitko ne treba: Završila tri zagrebačka fakulteta, a dobila samo 30 odbijenica

Objavljeno 17.05.2017.

Ives Vodanović Lukić je 30-godišnjakinja koja je završila četiri fakulteta te je do sada skupila 30 odbijenica. Za nju u Hrvatskoj očito posla nema.

Govor tijela ne laže: Kako 'pročitati' što tijekom intervjua poslodavac misli o vama?

Objavljeno 09.05.2017.

Misliš da osoba izmišlja kad gleda ulijevo i gore? To jednostavno nije istina! Evo kako pročitati što poslodavac doista misli o vama tijekom intervjua!

Ovo su tri najpoželjnija poslodavca u Hrvatskoj: Mladi biraju privatne tvrtke

Objavljeno 04.05.2017.

Tko su najpoželjniji poslodavci u Hrvatskoj i koji su razlozi njihove atraktivnosti otkriva trinaesto po redu istraživanje o poslodavcima prvog izbora.

Nezakonita pitanja s razgovora za posao: Kako se elegantno izvući?

Objavljeno 28.04.2017.

Diskriminacija kandidata na temelju bračnog stanja, spola, dobi, vjere, jezika, spolne orijentacije i ostalih karakteristika koje nisu odlučujuće za obavljanje posla zabranjena je Zakonom o radu, Zakonom o suzbijanju diskriminacije te Zakonom o ravnopravnosti spolova. Ipak, poslodavci u Hrvatskoj znaju postaviti takva pitanja. Kako se elegantno izvući?

Završio ekonomiju, upisao postdiplomski, a ni nakon 480 poslanih molbi nije dobio posao

Objavljeno 27.04.2017.

Prošle godine svoj je studentski angažman okrunio diplomom, a odlučio je i nastaviti školovanje. Iako otad aktivno traži posao, još uvijek ga nije našao.

Pravi zgoditak: FER-ovci osmislili igre na sreću i dobili posao u Hrvatskoj lutriji

Objavljeno 27.03.2017.

Iako su na petoj godini fakulteta, FER-ovci Ante Mijić i Jakov Grković znaju gdje će napraviti svoje prve poslovne korake. Oni su prošle godine na Sajmu poslova koji organizira njihov fakultet 'uboli' pravi jackpot i osigurali si posao u Hrvatskoj Lutriji.

Oglas za posao ginekologa 'zapalio' Twitter: Evo koji vam je stručni ispit potreban

Objavljeno 17.03.2017.

Oglas objavljen od strane Opće bolnice Našice zapalio je društvene mreže. Provjerite zašto!

Prilika za najbolji posao na svijetu: Putuj po Europi, fotkaj i snimaj vlogove

Objavljeno 27.02.2017.

Jeste li ikad poželjeli spakirati kofere i otići? Otputovati, zamijeniti dosadne, svakodnevne prizore studentske sobice i predavaonica fakulteta za neke egzotične, udaljene, tople plaže ili urbane, umjetničke kvartove i vrevu velegrada? Naravno da jeste.

Iskustvo studenta Uberovca: Oduševio se kao putnik, a zatim je kupio auto i počeo voziti druge

Objavljeno 22.02.2017.

Unatoč neprestanim pritiscima drugih tvrtki koje na domaćem tržištu nude uslugu prijevoza putnika, Uber se pokazao kao alternativa privlačna mladima. No, osim što mladi rado koriste usluge Ubera, mogućnost zapošljavanja preko Uberovih partnera također im je privlačna zbog fleksibilnog radnog vremena i solidne zarade.

Je li ovo najbolji oglas za posao u Hrvatskoj? Budi rame za plakanje i zaradi plaću

Objavljeno 31.01.2017.

Ako si i ti jedna od onih osoba kojoj se jadaju svi prijatelji, poznanici pa čak i potpuni stranci koje susrećeš u tramvaju, vlaku ili u šetnji gradom, onda je ovo idealan posao za tebe. Morat ćeš raditi ono u čemu si najbolji/a – biti rame za plakanje!
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se