Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom potpis

Dvije godine nakon 18. rođendana Veleučilišta: Počinje izgradnja studentskog doma u Požegi

Objavljeno 04.07.2018.

Kako se to najavljivalo prije dvije godine, a na 18. obljetnicu osnivanja Veleučilišta u Požegi, studenti koji u ovaj grad dolaze studirati iz mnogih dijelova Hrvatske napokon će dobiti svoj dom.

FOTO Nakon jednog potpisa na iksici krenula lavina: Hrabri studenti odgovorili na izazov i pokazali nam da pišu jednako lijepo

Objavljeno 16.01.2018.

Donedavno nismo pridavali puno pažnje studentskim potpisima na iksicama dok nismo vidjeli 'krasopisni' potpis zagrebačke studentice Paule na njenoj iksici. O tome smo pisali, a nakon toga je nastalo ludilo jer su mnogi htjeli pokazati da i oni čak imaju jednako lijepe, ako ne i ljepše potpise na studentskim dokumentima.

FOTO: Otkrili smo tko je studentica s najljepšim potpisom na iksici - zavirite u njene bilježnice

Objavljeno 03.01.2018.

Svojim potpisima na iksici ili na drugim studentskim dokumentima uglavnom ne pridajemo veliku pažnju te nam je bitno da ondje stoji, ali ne i kako izgleda. No, jedna zagrebačka studentica se na svoju iksicu potpisala toliko lijepo da njen potpis možemo slobodno proglasiti najljepšim koji smo vidjeli.

Pun papir imena, a dvorana poluprazna: Studenti nam otkrili potpisuju li kolege na predavanjima

Objavljeno 11.12.2017.

Ako otputujemo u ne tako davnu prošlost, prisjetit ćemo se da su u srednjoj školi redari morali profesoru prijavljivati učenike koje nisu prisutni. Profesor je njihova imena zapisivao u dnevnik, a izostanke su morali pravdati roditelji. Na fakultetu su stvari malo drukčije iako se evidencija dolazaka i dalje vodi.

Nomen est omen: Profesorima često bio ‘na piku’ jer se zove Ruđer Bošković

Objavljeno 10.04.2015.

U Zadru živi i radi – Ruđer Bošković, a sa slavnim prethodnikom, hrvatskim znanstvenikom Ruđerom Boškovićem osim imena i prezimena “dijeli” i daleko rodoslovlje.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se