Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom predmet

'Najmučnija ocjena u indeksu' - studenti ispričali iskustva s najgorim predmetima!

Objavljeno 05.09.2019.

Redakcija MojFaks ponovno je krenula u ophodnju, ali ovoga puta nismo provjeravali pripreme za jesenske rokove, već smo i sami htjeli saznati koji su to predmeti koji zadaju muke onima koji ih polažu, a koje sanjaju noću oni koji su ih uspjeli položiti.

Skripta, flomić, indeks, iksica: Riješi KVIZ i saznaj koja si stvar iz studentskog života

Objavljeno 17.01.2019.

Koji predmeti vas odmah asociraju na studiranje i fakultet? Vjerojatno iksica, indeks, skripta, što uistinu i jesu tipične stvari povezane sa studentima i studijem. No, jeste li ikada razmišljali koja tipična stvar iz studentskog svijeta predstavlja baš vas?

Pitaš se zašto ne studiraš matematiku ili fiziku? Odgovor bi te mogao iznenaditi!

Objavljeno 28.09.2016.

Mrzite li svoj fakultet i pitate se zašto niste dobri s brojevima pa da jednog dana postanete inženjer elektrotehnike? Ne morate više razbijati glavu zašto vam je gramatika jača strana, ali ne i razlomci jer prirodne predmete su nam zgadili roditelji ili učitelji.

Imaš li ih u svojoj sobi: predmeti koji isisavaju energiju

Objavljeno 05.11.2015.

Tvoja studentska sobica ili stan trebali bi biti ugodno gnjezdašce u kojem se osjećaš dobro, koncentrirano, smireno i spremno za učenje, pisanje seminara, druženje, uživanje u studentskom životu.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se