Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom prijava

Student 'cinkao' kolege jer misli da su izvor zaraze: 'Prijavio sam ih nadležnima i sad su u izolaciji!

Objavljeno 03.03.2020.

U Hrvatskoj je do danas 231 osoba testirana na koronavirus, a potvrđeno je devet slučajeva zaraze. Tijekom vikenda objavljeno je kako se jedan student nalazi u samoizolaciju u jednom od zagrebačkih studentskih domova, dok su se danas, prema pisanju medija, u istoj situaciji našla i dva Erasmus studenta Sveučilišta u Rijeci.

Zapiši ih u svoj kalendar! Najvažniji datumi oko kojih se ove godine vrti državna matura

Objavljeno 14.11.2019.

Školska godina 2019./2020. u punom je jeku, a većina maturanata započela je već s pripremama za ispite državne mature. Vrlo je važna pravovremena priprema za samu državnu maturu, no na umu morate imati i važne datume kojih se morate pridržavati kako biste se na vrijeme prijavili, odjavili te prijavili studijske programe.

Tko se prijavio, prijavio se! Evo koliko studenata ove godine juriša na 10 tisuća državnih stipendija

Objavljeno 04.11.2019.

Danas u podne završio je Natječaj za dodjelu 10 tisuća državnih stipendija za ovu akademsku godinu.

Najslađi 'ups' ikad: Mladić u prijavi za posao umjesto životopisa poslao fotku svog psa

Objavljeno 08.11.2018.

Kada konačno s diplomom krenemo u svijet rada, prilikom prijave te samog razgovora za posao želimo ostaviti što bolji dojam. Prijavu preko maila obično pregledavamo tisuću puta kako se ne bi potkrala neka greška, ali čini se da nije kraj svijeta ni kada prilikom prijave totalno 'failamo'. Kao što je to učinio jedan mladić koji je umjesto CV-a poslao fotku svog ljubimca.

Za studente Hrvate izvan Hrvatske 500 stipendija: Provjeri kako do 700 kuna mjesečno!

Objavljeno 02.01.2018.

100 stipendija nudi se za one koji studiraju u Hrvatskoj, a čak 400 za studente koji će diplomu steći u Bosni i Hercegovini.

Potezi očajnika ili genijalaca? Evo na što su sve studenti spremni samo da bi upisali željeni faks

Objavljeno 30.11.2017.

Mnogima je želja upisati fakultet nakon srednje škole pa se onda tijekom zadnje godine pripremaju za maturu i uče za prijemni. Premda je to prirodan put do upisivanja fakulteta, neki se s tim baš i ne bi složili jer su sami napravili vrlo neobične i lude stvari kako bi upali na faks.

Ne snalaziš se u aplikaciji? Ove Korisničke upute olakšat će ti prijavu za državnu stipendiju

Objavljeno 13.10.2017.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja napravilo je detaljne upute kako bi vam prijava za državnu stipendiju po socio-ekonomskom ključu prošla što bezbolnije.

Ljetno radno vrijeme nekih državnih službi traje do 29. rujna!? Zagrebački student htio prijaviti boravište pa poljubio vrata!

Objavljeno 08.09.2017.

Prijava boravišta obavezna je za sve studente koji dođu studirati u drugi grad, a to se rješava u MUP-u. Zagrebačka policija smještena na adresi Petrinjska ulica 30, svaki dan puna je ljudi koji čekaju u red za prijavu boravišta i prebivališta baš kao i naš nesretni čitatelj koji nam se javio.

Već prvog dana prijave počeli problemi: Ove stvari morate znati ako se prijavljujete za smještaj u domu

Objavljeno 04.07.2017.

Studenti koji ove godine žele aplicirati na natječaju za smještaj u zagrebačkim studentskim domovima već su počeli s prikupljanjem potrebne dokumentacije koju trebaju predati. Premda postoji opcija online prijave, ona zapravo ne funkcionira te je studente zbunila.

Otvorene prijave za sveučilišna sportska natjecanja u Zagrebu

Objavljeno 23.02.2017.

Iz Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu stižu vijesti o početku sveučilišnih sportskih natjecanja za akademsku godinu 2016./17.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se