Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom prijevoz

Zeleni autobusi dolaze u Hrvatsku: besplatan wi-fi, grickalice, piće i prtljaga...

Objavljeno 02.05.2016.

Nakon najave velike ekspanzije te širenja na srednju i istočnu Europu u siječnju 2016. godine, međunarodni autobusni operater i mobilni brend FlixBus polako otvara vrata prema Hrvatskoj.

Studentski popusti: Putujte jeftinije u Hrvatskoj i inozemstvu uz Autotrans

Objavljeno 09.03.2016.

Autotrans Grupa prevozi putnike diljem Hrvatske i Europe, uz popuste za mlade do 35% na jednosmjernu kartu te 50% na povratnu autobusnu kartu. Dok putuješ brzo, udobno i sigurno opusti se u modernim autobusima i surfaj internetom koristeći besplatni wi-fi.

Tramvaj zvan pjesma: studenti iznenadili putnike 'četrnaestice'

Objavljeno 26.01.2016.

Znate one viralne video snimke o nekim mladim, dobronamjernim, simpatičnim ljudima koji odluče svima drugima uljepšati dan pa onda poklanjaju cvijeće strancima, grle osobe kojima treba zagrljaj (svi smo mi ta osoba) ili pjevaju u javnome prijevozu?

Cluj-Napoca: Kakav je studentski život u gradu u kojem ne moraš plaćati javni prijevoz ako čitaš knjige?

Objavljeno 21.08.2015.

Vlasti rumunjskog grada Cluj-Napoca, trećeg najvećeg rumunjskog grada koji se smjestio u Transilvaniji, došle su na zanimljivu ideju kako da potaknu sugrađane da više čitaju knjige: omogućili su besplatni gradski prijevoz svim putnicima koji tijekom vožnje autobusom čitaju neku knjigu.

Čudaci koje ćeš sresti u javnom prijevozu

Objavljeno 17.06.2015.

Ako si i ti jedan od sretnika koji na fakultet dolazi pješice ili biciklom – odustani od čitanja ovog članka. Ovaj je članak posvećen svim palim žrtvama vožnje u javnom prijevozu, pogotovo kad je 'rush hour'.

Studenti jeftinije na izlet: do Beča i natrag za samo 283 kune

Objavljeno 26.05.2015.

Hrvatska je autobusima sve bolje povezana sa zapadnom Europom, a veća konkurencija donijela je putnicima više polazaka i niže cijene.

Studenti nezadovoljni cijenama javnog prijevoza najavljuju peticiju

Objavljeno 30.04.2015.

Cijene javnog prijevoza za školarce i studente uvijek su vruća tema. Studentski zbor Sveučilišta J. J. Strossmayera uputio je pismo poduzeću 'Gradski prijevoz putnika' kako bi izrazili nezadovoljstvo cijena karata i pokaza koje su, po njihovom mišljenju, previsoke za studentski džep. Najavljuju i peticiju.

ZetApp: student osmislio aplikaciju koja vam olakšava putovanje Zagrebom

Objavljeno 14.04.2015.

ZetApp je aplikacija koja olakšava svakodnevno putovanje većini Zagrepčana. Uz pomoć ove aplikacije vrlo brzo možete saznati kada vam dolazi sljedeći bus ili noćni tramvaj...

Podijeli troškove prijevoza: u Hrvatsku stigao BlaBlaCar

Objavljeno 12.03.2015.

BlaBlaCar, najveća svjetska platforma za dijeljenje prijevoza, objavila je u srijedu kako se šire i na Hrvatsku. Kompanija se odlučila na proširivanje poslovanja i u ovom dijelu Europe i to preuzimanjem AutoHopa, koji je dosad bio vodeća zajednica za dijeljenje prijevoza u Hrvatskoj, Srbiji, Mađarskoj i Rumunjskoj.

VIDEO: 'Naučio kontrolore lekciju' pa postao hit na YouTube-u!

Objavljeno 01.12.2014.

Prije nekoliko dana na YouTube-u je osvanuo šaljiv video 'Čas antropologije' koji je u kratkom vremenu prikupio preko 300 tisuća gledanja.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se