Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom privatni fakulteti

Majin diplomski rad postao predmetom sprdnje na društvenim mrežama

Objavljeno 15.09.2017.

Maja Ivanović, studentica jednog privatnog fakulteta u Beogradu, završila je u svim tamošnjim medijima zbog teme svog diplomskog rada koji je položila peticom.

Što možeš kupiti za iznos školarine koju plaćaš na privatnom faksu?

Objavljeno 11.02.2016.

Odluka o upisu na faks je uvijek teška. No, ti ne želiš biti poput drugih. Želiš biti iznad svih. Stoga si spreman iskeširati od 15 do 35 tisuća kuna za akademsku godinu nekog privatnog učilišta na koje idu samo najbolji.

Skuplje je bolje: 40% mladih studiralo bi na privatnim fakultetima

Objavljeno 28.01.2016.

U anketi provedenoj na više od 430 ispitanika portal EduCentar istražio je bi li mladi, ukoliko novac ne bi bio odlučujuća stavka, upisali privatni fakultet.

Stručna praksa je ključ: Jesu li privatni fakulteti garancija zapošljavanja?

Objavljeno 14.09.2015.

Ponovo se u medijima raspravlja o tržišnoj konkurentnosti studenata koji se s diplomom, nakon studija, nađu na tržištu rada.

Krah privatnih fakulteta? Analiza otkrila: čak pola nije zadovoljilo kriterije!

Objavljeno 21.05.2014.

Sedam privatnih visokih učilišta u Hrvatskoj zadovoljilo je kvalitetom, isto toliko ih je poslano na svojevrsni popravni ispit, jedna visoka škola dobila je zabranu upisa studenata na godinu dana, a druga privatna visokškolska ustanova morat će prekinuti s radom.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se