Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom profesori

Kašnjenje, ucjenjivanje, omalovažavanje: Stvari koje nijedan profesor ne bi trebao raditi

Objavljeno 21.11.2016.

Na faksu ćemo osim s kolegama uglavnom komunicirati s profesorima, a ponekad nam se čini da postoji neka granica dobrog ukusa koju nerijetko upravo oni znaju prijeći.

Endemske vrste s fakulteta: Tipovi profesora koje ćeš susresti tijekom studiranja

Objavljeno 29.09.2016.

Kada idemo u srednju mislimo da smo se nagledali i naslušali svakakvih profesora, ali čim pređemo prag zgrade faksa to se odmah promijeni i shvatimo da smo bili u zabludi. Tek tijekom studija možemo vidjeti da su profesori iz srednje med i mlijeko.

Zašto su strogi profesori najbolji mentori?

Objavljeno 08.09.2016.

Svi ih znamo, svi smo čuli za njih i prije nego počnu predavanja na prvoj godini studija. O njima se pričaju priče, zbog njih nas boli želudac prije ulaska u kabinet na konzultacije, a njihove ispite ostavljamo za sam kraj semestra, godine, studija. To su oni – najstroži, najgrozniji, najstrašniji zloglasni profesori.

Profesorica otkriva: jednu stvar studenti ne rade, a ključna je za uspjeh na fakultetu

Objavljeno 02.05.2016.

Nije tajna niti sramota da se na početku studija najčešće bojimo svojih profesora i predavača.

Profesori o studentima: 7 skrivenih misli koje neće reći na predavanjima

Objavljeno 18.02.2016.

Unatoč brojnim satima koje provedu zajedno, profesori i studenti često baš ne znaju što oni drugi misle i kako razmišljaju...

Sve vrste predavača: 6 vrsta profesora koje ćete kad-tad susresti

Objavljeno 09.02.2016.

Svako društvo ima svog zabavljača, skitnicu, napornog daveža ili 'izgubljenog u svemiru', a tako i svaka obrazovna institucija ima svoje članove čije je karakteristike vrlo lako povezati s onima iz bilo koje ekipe...

Neobična pedagogija: profesori koji znaju kako nasmijati studente

Objavljeno 24.11.2015.

Prenošenje znanja i usađivanje ranih navika nije nimalo lagan posao! Odgovornost za nove naraštaje mladih intelektualaca, njihove kompetencije i stručnost težak je teret koji često previđamo i ne cijenimo dovoljno.

Student zamolio profesoricu da odgodi ispit zbog igrice

Objavljeno 17.11.2015.

Ovo je ostvarenje sna svakog gejmera među vama...

Skandal na uglednom sveučilištu: Profesorica studente 'podvodila' svojoj kćeri

Objavljeno 03.11.2015.

Student uglednog američkog sveučilišta Notre Dame u saveznoj državi Indiani pokrenuo je tužbu protiv jedne neimenovane članice nastavnog osoblja u kojoj je optužuje da je njega te druge mlade nogometaše i košarkaše, igrače sveučilišnih ekipa, u zamjenu za dobre ocjene tjerala na seks s njezinom kćeri.

Profesori 'špijuniraju' pijane studente u klubovima

Objavljeno 23.10.2015.

Za većinu profesora s fakulteta proučavanje i znanstveni rad oduzimaju im najviše energije i vremena – ne predavanja. Neki su fakulteti aktivniji u provođenju raznih istraživanja od drugih, ali istina je da eksperimenti idu ruku pod ruku sa znanostima.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se