Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom profesori

Profesorica forenzike postala prvakinja plesa na štangi!

Objavljeno 09.09.2014.

Nekada sramežljiva štreberica, zaljubljanica u znanost, povučena i tiha profesorica forenzike na britanskom Sveučilištu Keele, promijenila se nakon što se okušala u plesu oko šipke…

5 stvari koje svaki profesor na fakultetu mrzi

Objavljeno 29.08.2014.

Šokirana e-mailom jedne studentice, koji je bio sročen kao da komuniciraju dvije 13-godišnjakinje, ova profesorica odlučila je, na temelju vlastitog kao i iskustva svojih kolega, upozoriti studente koja su ponašanja te načini komunikacije profesorima posebno iritantni.

Ispit kod ‘stroge profesorice’ iz dubrovačke srednje škole: ni akademici nisu znali odgovor na ‘kobno’ pitanje

Objavljeno 27.08.2014.

Ana Dalmatin je doktorica znanosti, ima status mentorice i predaje u školi 35 godina. Sebe opisuje kao “samosvojnu i principijelnu osobu koja se donkihotovski bori protiv svake vrste društvenih devijacija”. Svrha i smisao škole po njoj je sustavan i kontinuiran rad te redovito pohađanje nastave. Nastavni plan i program po njenom mišljenju nije prezahtjevan, objavljuje Jutarnji list. Njoj osobno rad u školi s obzirom na status profesora postao je veliko opterećenje. Bavi se znanstvenim radom i jedva čeka da se “oslobodi svih ovih nedaća koje prate prosvjetu”...

Ima se, može se! Koliko i na što troše profesori s hrvatskih fakulteta?

Objavljeno 06.03.2014.

Pet od 20 instituta i fakulteta daje više od 500 tisuća kn za reprezentaciju! Imaju i službene kartice i automobile. Neki dekani kupovali su čak kavijar i nakit Swarovski, objavio je Jutarnji list.

Jeste li se ikada zaljubili u profesora? Petina vaših frendova je!

Objavljeno 25.09.2013.

Osim učenja, pisanja zadaća i ispita, u školskim klupama često se rađaju simpatije koje školske dane čine ljepšima. Portal EduCentar istražio je na više od 350 ispitanika jesu li ikada bili 'zatreskani' u nekoga s 'druge strane katedre'.

Od bordela do opijanja djece: Profesori koji su gadno zastranili

Objavljeno 19.09.2013.

Iako se često znaju ponašati da su bogovi i batine ili autoriteti nad autoritetima, i profesorima koji predaju na fakultetima zna se dogoditi da zastrane. Svi smo mi ipak ljudi od krvi i mesa, rekao bi neki filozof, a sljedeći primjeri to itekako zorno pokazuju.

Depilacija stidnih dlaka profesora kao dio praktične nastave

Objavljeno 30.08.2012.

Petnaest studentica Dahl's College of Beauty u Montani, u Sjedinjenim Državama izbačeno je jer se požalilo na tretman koji im je pružilo nekoliko profesora. Nakon svega ljute su se studentice udružile te sada tuže koledž.

Usmeni od 23 sata? Pijana profesorica? Da!

Objavljeno 10.07.2012.

Hrvatski studenti često satima moraju stajati ispred vratiju svojih profesora kako bi došli na red za usmeni ispit, no vjerojatno im se nikada nije dogodio usmeni u trajanju od 23 sata. Naime, Landysh Zaripova, profesorica na ruskom Sveučilištu Kazan održala je usmeni ispit koji je trajao 23 sata, a k tome je bila i nacvrcana i to poprilično.

Skandal - pulsko Sveučilište Jurja Dobrile izdalo 43 lažne diplome

Objavljeno 23.08.2011.

Policija je provela kriminalističko istraživanje na pulskom Sveučilištu Jurja Dobrile te je na kraju podigla kaznene prijave protiv bivšeg i sadašnjeg rektora i tri profesorice.

Američke profesorice ovog ljeta gostuju u Osijeku

Objavljeno 19.08.2011.

Strani sudenti više nisu neobična pojava u Osijeku, ali su zato strane profesorice nešto što se ipak ne viđa tako često. Naime, na Odsjeku za anglistiku Filozofskog fakulteta gostuju dvije američke profesorice, Robin Pipkin te Moira Baker.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se