Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom profesori

Profesori savjetuju kako učiti i rješavati ispite

Objavljeno 21.04.2015.

Oni valjda znaju, zar ne?

ANKETA: Koji je najteži ispit na tvom studiju?

Objavljeno 23.03.2015.

Svi znamo za one neke ispite koji se polažu u nedogled ili pred komisijom, one neke profesore koji su strogi, ali nikako pravedni, one popise literature na kojima se nalazi hrpa naslova koji su možda već i izbačeni iz knjižnica...

Bikini fitness i matematika njene su strasti - profesorica iz mašte!

Objavljeno 09.10.2014.

Ana Đorđević bivša je prvakinja Balkana u karateu, a sad se bacila u vode bodybuildinga i bikini finessa. Nakon diplome ipak se planira baviti prosvjetnim radom – želi biti profesorica matematike i informatike…

Profesorica forenzike postala prvakinja plesa na štangi!

Objavljeno 09.09.2014.

Nekada sramežljiva štreberica, zaljubljanica u znanost, povučena i tiha profesorica forenzike na britanskom Sveučilištu Keele, promijenila se nakon što se okušala u plesu oko šipke…

5 stvari koje svaki profesor na fakultetu mrzi

Objavljeno 29.08.2014.

Šokirana e-mailom jedne studentice, koji je bio sročen kao da komuniciraju dvije 13-godišnjakinje, ova profesorica odlučila je, na temelju vlastitog kao i iskustva svojih kolega, upozoriti studente koja su ponašanja te načini komunikacije profesorima posebno iritantni.

Ispit kod ‘stroge profesorice’ iz dubrovačke srednje škole: ni akademici nisu znali odgovor na ‘kobno’ pitanje

Objavljeno 27.08.2014.

Ana Dalmatin je doktorica znanosti, ima status mentorice i predaje u školi 35 godina. Sebe opisuje kao “samosvojnu i principijelnu osobu koja se donkihotovski bori protiv svake vrste društvenih devijacija”. Svrha i smisao škole po njoj je sustavan i kontinuiran rad te redovito pohađanje nastave. Nastavni plan i program po njenom mišljenju nije prezahtjevan, objavljuje Jutarnji list. Njoj osobno rad u školi s obzirom na status profesora postao je veliko opterećenje. Bavi se znanstvenim radom i jedva čeka da se “oslobodi svih ovih nedaća koje prate prosvjetu”...

Ima se, može se! Koliko i na što troše profesori s hrvatskih fakulteta?

Objavljeno 06.03.2014.

Pet od 20 instituta i fakulteta daje više od 500 tisuća kn za reprezentaciju! Imaju i službene kartice i automobile. Neki dekani kupovali su čak kavijar i nakit Swarovski, objavio je Jutarnji list.

Jeste li se ikada zaljubili u profesora? Petina vaših frendova je!

Objavljeno 25.09.2013.

Osim učenja, pisanja zadaća i ispita, u školskim klupama često se rađaju simpatije koje školske dane čine ljepšima. Portal EduCentar istražio je na više od 350 ispitanika jesu li ikada bili 'zatreskani' u nekoga s 'druge strane katedre'.

Od bordela do opijanja djece: Profesori koji su gadno zastranili

Objavljeno 19.09.2013.

Iako se često znaju ponašati da su bogovi i batine ili autoriteti nad autoritetima, i profesorima koji predaju na fakultetima zna se dogoditi da zastrane. Svi smo mi ipak ljudi od krvi i mesa, rekao bi neki filozof, a sljedeći primjeri to itekako zorno pokazuju.

Depilacija stidnih dlaka profesora kao dio praktične nastave

Objavljeno 30.08.2012.

Petnaest studentica Dahl's College of Beauty u Montani, u Sjedinjenim Državama izbačeno je jer se požalilo na tretman koji im je pružilo nekoliko profesora. Nakon svega ljute su se studentice udružile te sada tuže koledž.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se