Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom profesorica

Kad ti predaje legenda: Profesorica s Filozofskog nasmijala studente porukom na kabinetu

Objavljeno 15.01.2018.

Prije nekoliko mjeseci svoje je studente ugodno iznenadio profesor s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu jer je na vrata svog kabineta zalijepio 'Take a smile'. Sličnu stvar je napravila i profesorica na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, ali im je uz to dala razlog za plakanje od smijeha.

'Moramo sve znati napamet': Studenti TTF-a na mukama zbog profesorice kod koje 8 puta polažu ispit

Objavljeno 08.11.2017.

Studenti Tekstilno-tehnološkog fakulteta u Zagrebu tvrde da su na mukama zbog profesorice Vujasinović kod koje navodno ispit polažu osam puta i isto toliko puta padaju. Bez obzira na to što su se žalili samoj profesorici, dekanatu i organizirali prosvjed – nije se poduzelo ništa.

Rekorderka (ne)prolaznosti: Zagrebačka profesorica rušila 65 studenata na ispitu - samo troje 'preživjelo'

Objavljeno 28.09.2017.

Kada bismo imali rubriku 'Profesorska crna kronika' tu bi sigurno uvrstili slučaj zagrebačke profesorice s Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije. Naime, profesorica je na ispitu srušila 65 studenata, a pustila samo njih troje.

Koja legenda: Profesorica studentima dala najbolji savjet za partijanje za vrijeme faksa

Objavljeno 04.08.2017.

Osim učenja, pisanja seminara i prejedanja u menzi, studentski život karakteriziraju i partijanja. Oni koji jedva čekaju novi semestar zbog brucošijadi već znaju da je ovo istina, a sjećate li se kada vam je netko dao idealan savjet za sva ta silna tulumarenja?

Student zamolio profesoricu da odgodi ispit zbog igrice

Objavljeno 17.11.2015.

Ovo je ostvarenje sna svakog gejmera među vama...

Skandal na uglednom sveučilištu: Profesorica studente 'podvodila' svojoj kćeri

Objavljeno 03.11.2015.

Student uglednog američkog sveučilišta Notre Dame u saveznoj državi Indiani pokrenuo je tužbu protiv jedne neimenovane članice nastavnog osoblja u kojoj je optužuje da je njega te druge mlade nogometaše i košarkaše, igrače sveučilišnih ekipa, u zamjenu za dobre ocjene tjerala na seks s njezinom kćeri.

Ne tipkaj po mobitelu jer sve vidimo: Profesorica dala najbolje savjete brucošima

Objavljeno 02.09.2015.

Profesorica koja predaje političke znanosti na jednom fakultetu svome je nećaku željela dati nekoliko savjeta prije nego krene na fakultet. Evo što mu je napisala...

Bikini fitness i matematika njene su strasti - profesorica iz mašte!

Objavljeno 09.10.2014.

Ana Đorđević bivša je prvakinja Balkana u karateu, a sad se bacila u vode bodybuildinga i bikini finessa. Nakon diplome ipak se planira baviti prosvjetnim radom – želi biti profesorica matematike i informatike…

Profesorica forenzike postala prvakinja plesa na štangi!

Objavljeno 09.09.2014.

Nekada sramežljiva štreberica, zaljubljanica u znanost, povučena i tiha profesorica forenzike na britanskom Sveučilištu Keele, promijenila se nakon što se okušala u plesu oko šipke…

Ispit kod ‘stroge profesorice’ iz dubrovačke srednje škole: ni akademici nisu znali odgovor na ‘kobno’ pitanje

Objavljeno 27.08.2014.

Ana Dalmatin je doktorica znanosti, ima status mentorice i predaje u školi 35 godina. Sebe opisuje kao “samosvojnu i principijelnu osobu koja se donkihotovski bori protiv svake vrste društvenih devijacija”. Svrha i smisao škole po njoj je sustavan i kontinuiran rad te redovito pohađanje nastave. Nastavni plan i program po njenom mišljenju nije prezahtjevan, objavljuje Jutarnji list. Njoj osobno rad u školi s obzirom na status profesora postao je veliko opterećenje. Bavi se znanstvenim radom i jedva čeka da se “oslobodi svih ovih nedaća koje prate prosvjetu”...
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se