Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom psihologija

'KAKO SI?': Ako vas karantena, online nastava i korona bacaju u depru – studenti psihologije tu su za vas

Objavljeno 25.03.2020.

Inicijativa studenata psihologije Filozofskoga fakulteta u Zagrebu odlučila je pomoći svima kojima ovi trenuci uzrokovani pandemijom COVID-19 teško padaju, a možete im se obratiti u svakom trenutku. Nego, tko su oni?

Izgubljeni u vremenu i prostoru? Okrivite 'krizu dvadesetih godina'!

Objavljeno 15.02.2016.

Svijet odraslih, o kojem sanjariš u srednjoj i cijeli vrijeme tijekom faksa, zastrašujuć je. Ne znaš što te čeka, nema sigurnosnih mreža koje ti pomažu kad padneš.

Test mađarskog psihijatra otkriva kakva ste osoba

Objavljeno 08.06.2015.

Szondijev test izbora simpatičnih i antipatičnih fizionomija je projektivna tehnika na temelju koje se dijagnosticira struktura nagona i nasljeđe predaka u pozadini naših nagonskih sklonosti.

Starleta s diplomom: Soraja završila faks!

Objavljeno 18.09.2014.

28-godišnja Soraja Vučelić, bivša natjecateljica u “Big Brotheru“, diplomirala je psihologiju. Studirala je osam godina u Beogradu, a završila bi i ranije da nije, kaže, imala puno obaveza.

Najpoznatiji psihološki eksperimenti na ljudima

Objavljeno 10.10.2013.

Obično čujemo kako se eksperimenti danas provode na životinjama, mada je sve više onih koji se bore protiv toga budući su takvi eksperimenti neetički te životinje jako pate.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se