Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom psovanje

Led i sumpor&trunje ranjavo: Izvukli smo NAJBOLJE PSOVKE iz studenata – fascinantno su kreativne

Objavljeno 09.01.2020.

Priupitali smo zagrebačke studente psuju li i, ako da, u kojim to situacijama redovito rade. Na faksu, samo u određenim situacijama ili je ovakav rječnik dio njihove svakodnevice?

Psuješ za vrijeme ispitnih rokova? 4 razloga zašto NE MORAŠ odustati od te navike

Objavljeno 26.09.2016.

Ako su Hrvati po nečemu poznati onda je to po najmaštovitijim psovkama na cijelom svijetu. Dok se u Americi ljudi zadovoljavaju riječju 'shit', kod nas kao da je maratonsko psovanje sportska disciplina u kojoj se spominje gotovo sve – od psa pa do uže i šire rodbine.

Nekad sramota, danas poželjne osobine: novi znakovi inteligencije

Objavljeno 09.08.2016.

Jesu li vam zbog prostačenja ikada rekli da usta isperete sapunom? Šokirano stali na vratima vaše sobe jer ste neuredni? Ili vam spočitnuli jer ste budni noću, a spavate do poslijepodneva?

'Seljanko odbojna, kravo posijana': Studentica opsovala i izazvala lavinu komentara na Facebooku

Objavljeno 23.12.2015.

U Facebook grupi Studentski dom 'Stjepan Radić' – 'Sava' studentica Luna Sardelić objavila je post koji je izazvao lavinu pogrdnih komentara, ali i velik broj lajkova.

Kazna za psovku na faksu - 250 kuna!

Objavljeno 28.05.2010.

Fakat nije po bontonu koristiti se žargonom koji kreativno aludira na pse, majke i kopulaciju, ali postoje faksevi gdje nemaju vremena za pedagoška savjetovanja. Za psovku plaćate kaznu od 100 do 250 kuna.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se