Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom radio

Otvoren seminar o energetskoj učinkovitosti u Zagrebu

Objavljeno 07.06.2011.

6. lipnja u svečanoj auli Rektorata Sveučilišta u Zagrebu otvoren je međunarodni stručni seminar "Watt can you do for the future? beSUSTAINABLE!", dvanaesti po redu seminar u organizaciji BEST-a Zagreb.

Studentski dan u Rijeci - bogat dvodnevni program

Objavljeno 03.06.2011.

Projekt Studentskog zbora "Studentski dan" ove će se godine održati 4. lipnja, uz dio aktivnosti koje će započeti dan ranije. Program uključuje i nove sadržaje...

Watt can you do for the future? beSUSTAINABLE!

Objavljeno 30.05.2011.

BEST Zagreb je studentska organizacija koja djeluje u sklopu međunarodne organizacije Board of European Students of Technology (BEST) koja obuhvaća 90 europskih sveučilišta u 30 europskih zemalja. "Watt can you do for the future? beSUSTAINABLE!" dvanaesti je po redu seminar u organizaciji BEST-a Zagreb koji će se održati u razdoblju od 2. do 13. lipnja 2011.

Pokrenuli se dizajneri - studentska radionica Pokreni Sirup

Objavljeno 05.05.2011.

U petak 6. svibnja od 12 do 15:30 sati u dvorištu Studentskog centra održat će se prezentacija radionice Pokreni Sirup u organizaciji Studija dizajna i Kluba Sirup...
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se