Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom radne navike

Rasturi na rokovima u zadnji čas: '5 do 12' trikovi da položiš svaki ispit

Objavljeno 01.06.2018.

S približavanjem ljetnih ispitnih rokova događa se nešto čudno – studenti se povlače u svoje sobe ili u gradske, sveučilišne ili fakultetske knjižnice i nestaju s lica planeta Zemlje. Ako i vi pripadate onoj prevladavajućoj skupini kampanjaca koji uče tek kad počne 'goriti pod petama', svakako razradite taktiku kako biste, unatoč manjku vremena, položili što je moguće više ispita. Neće biti lako, ali nije ni nemoguće...

Najčešće pogreške koje rade svi studenti (i kako ih spriječiti ili ispraviti)

Objavljeno 23.05.2016.

Ljudski je griješiti, pogotovo kad si mlad. No, mladost nije izlika za neuspjeh na fakultetu. Sve se pogreške mogu ispraviti, a pogotovo one najčešće...

'Šta bolji, najbolji': Postani top student uz ovih par savjeta

Objavljeno 15.01.2016.

Nitko vam neće lagati da će biti lako i da ćete kroz studij proledbjeti na oblaku sreće, smijeha i vječnog zadovoljstva. Naravno da nećete.

Prokrastinacijo, nestani: prestani odugovlačiti u 2 jednostavna poteza

Objavljeno 21.07.2015.

Prokrastinacija: Pridržavanje jedne od crnogorskih zapovijesti: 'Sve što ne moraš uraditi danas, ostavi za sutra!' Riječ latinskog porijekla i u doslovnom prijevodu znači zasutravanje (pro=za cras=sutra). Prokrastinacija je dakle stalno odgađanje izvršenja obaveza u nedogled.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se