Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom razlike

Baš ih briga kako vam je na studiju: Studenti objasnili koje su NAJVEĆE RAZLIKE između profesora na faksu i u srednjoj

Objavljeno 14.11.2017.

Za srednju školu i fakultet može se reći da su 'dva svijeta različita', a premda se i ondje i ovdje uči, razlika je u intenzitetu baš kao i u profesorima. Iako je srednja škola mini-priprema za život te dio odrastanja, a fakultet određuje za koje ćemo područje biti stručnjaci jednog dana, jedna osoba je zajednička i studentima i srednjoškolcima - profesor.

Briga ih jeste li došli u pidžami: 6 razlika između profesora na faksu i u srednjoj

Objavljeno 02.08.2017.

S profesorima se 'družimo' cijelo školovanje, a na fakultetu imamo nešto drukčiji odnos s njima nego s profesorima u srednjoj. Profesori na fakultetu nas ne znaju toliko dobro kao ovi iz srednje, možemo s njima popiti kavu, a često su i opušteniji od ovih iz srednje.

'Imaš šuga od pomidora u tećici': Kad studiraš u Dalmaciji, a nisi Dalmatinac

Objavljeno 30.01.2017.

Dalmacija, osim svog mora i prekrasnih otoka, također nudi mnoštvo sveučilišta i raznih studija koji privlače mlade iz cijele Hrvatske, ali i šire.

Hrvatski sveučilišni profesor: 'Ženama se dopušta svašta - čak idu na tehničke fakultete'

Objavljeno 03.05.2016.

Jedna hrvatska studentica podijelila je na Facebooku jako zanimljiv status o neugodnoj dogodovštini s predavanja...

Ovo su velike razlike između muškarca i žene s kojima će se svi složiti

Objavljeno 30.12.2015.

Na webu su se pojavili zanimljivi materijali koji prikazuju glavne razlike u ponašanju i shvaćanju muškarca i žene. Neke stvari su opasno pogodili... Što vi mislite?

Učenje u srednjoj vs. učenje na fakultetu

Objavljeno 25.11.2015.

Ako si na fakultetu, znači da ipak nešto dobro i uspješno radiš, a učenje je definitivno jedna od tih stvari. Ako si se upisao/la na fakultet – znak je to da već znaš učiti, da si stekao/la neke radne navike i otkrio/la najbolju strategiju za savladavanje gradiva.

16 razlika u seksualnim životima studenata i studentica

Objavljeno 08.07.2015.

Studentski portal Hexjam proveo je godišnju anketu o seksualnim navikama studenata koja je otkrila mnoge seksi, seksi rezultate. Ako dijeliš stan s cimerom, znaš li da su ogromne šanse da mu se sviđaš?

Učenje kod kuće vs. učenje u knjižnici

Objavljeno 25.05.2015.

Trava je uvijek zelenija kod susjeda, a to je posebno istina tijekom ispitnih rokova kad pronalaziš razloge za odugovlačnje i ljenčarenje gdje god da počneš učiti...

Dečki, pozor: 21 stvar koju morate naučiti prije nego s curom odete 'na stan'

Objavljeno 15.12.2014.

Jeste li čuli za onu da su muškarci s Marsa, a žene s Venere? Što se dogodi kad žene i muškarci odluče dijeliti životni prostor? Nemoguće je izbjeći neke sukobe i nesporazume!

Mars protiv Venere na društvenim mrežama i u mobilnoj tehnologiji

Objavljeno 18.04.2014.

Da žene i muškarci različito koriste društvene mreže i tehnologiju, pokazuje i ova infografika koju je, za financesonline.com kreirala Ruby Media Corporation, a koja prikazuje različita ponašanja i razloge korištenja mobitela i društvenih mreža u slučaju oba spola.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se