Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom red

Poljoprivreda i informatika? Novi studij idealan je odabir za sve koji znaju da je selo nezamislivo bez računala i dronova

Objavljeno prije 9 sati

Informacijska i komunikacijska tehnologija u poljoprivrednim znanostima novi je studij koji bi s radom trebao započeti najkasnije ujesen 2021. godine.

Studenti koji diplomiraju u ova dva hrvatska grada odmah pronađu posao, a uskoro se otvaraju i novi studiji

Objavljeno 13.02.2020.

Virovitica i Orahovica gradovi su koji se mogu pohvaliti kako su do danas izrasli u važna studentska središta u kojem se obrazuju mladi iz cijele Hrvatske, ali i BiH...

Red Bull izazov: Možeš li proputovati Europu bez novaca? Pa tko bi drugi mogao nego studenti!

Objavljeno 13.02.2020.

Biti kreativan po pitanju financija i rastegnuti 50 kuna na 10 dana gdje treba koji puta i izaći možda se prosječnom čovjeku čini kao nemoguća misija, ali prosječnom studentu to je više-manje svakodnevica. Iz tog razloga upravo su studenti savršeni kandidati za ovu avanturu!

Znaju li čemu služe metla i krpa za čišćenje? Muški studenti otkrili su nam jesu li na 'TI' s kućanskim poslovima

Objavljeno 13.02.2020.

Muški studenti i kućanski poslovi? Hmmm, provjerili smo navike studenata u obavljanju kućanskih poslova. Obavljaju li ove takve poslove učestalo i jesu li 'čistunci' ili samo kad se sjete?

Studenti Socijalnog rada ukazali na veliki problem s kojim se susreće ogroman broj mladih u Hrvatskoj

Objavljeno 13.02.2020.

Dolaze u školu skoro sat vremena ranije, odlaze kući zadnji. Odlazak u kazalište, kino ili bavljenje sportskim aktivnostima za učenike koji žive u ruralnim sredinama, za vrijeme praznika je vrlo rijetko jer autobusne linije gotovo da i ne voze te se mladi moraju oslanjati isključivo na roditelje za prijevoz.

'Bojim se da ću ispasti glupa': Zašto današnji studenti slabo postavljaju pitanja na predavanjima i tko je za to kriv? Evo odgovora!

Objavljeno 29.01.2020.

Učionica u školi puna je prvačića koji znatiželjno postavljaju pitanja. U većini slučajeva, bilo zbog praćenja plana nastave i rada ili nemogućnosti učitelja da isprate pitanja učenika, djeca se već u ranom uzrastu demotiviraju da postavljaju pitanja. Ubija im se znatiželja, a uče se pasivnosti i pomnom praćenju.

Da, ovo se stvarno događa! Studenti koji nisu iz Zagreba pričaju o traumama koje doživljavaju kad se sa studija vraćaju kući

Objavljeno 21.01.2020.

Kad živite van mjesta studiranja, odlasci kući postanu češći, a studenti obično odlaze doma samo vikendom ili kada uspiju spojiti vikend s još pokojim danom u kojem nemaju predavanja. Pri tome, posežu za dostupnim prijevozom na relaciji prema doma koji im je najisplativiji i najbrži. Obično je to autobus, vlak ili osobni automobil.

'Seljakluk je ići na faks u trenirci': Studentica zbog mišljenja o 'tutama' raspalila kolege iz cijele regije

Objavljeno 21.01.2020.

Nekima je fakultet obrazovna ustanova i institucija kulture, a drugima stil života i stanje uma. I dok konkretni kodeksi odijevanja za pojedine fakultete ne postoje, odijevanje studenata pojedinih visokih učilišta predmetom je pošalica i stereotipiziranja...

Fešta završila, predsjednik ostao: Splitski studenti obrok u menzi jeli pod budnim okom Franje Tuđmana FOTO

Objavljeno 21.01.2020.

Tijekom vikenda je u restoranu Kampus u sklopu Studentskog doma 'Dr. Franjo Tuđman' proslavljena 30. obljetnica utemeljenja i početka djelovanja HDZ-a u Splitu.

Preddiplomski ili diplomski? Iskusni kolege otkrivaju koji je dio studija JAČI, ZABAVNIJI I BOLJI

Objavljeno 16.01.2020.

Studenti završih godina diplomskih studija koji su studirali na preddiplomskoj i diplomskoj razini studija, otkrili su na kojoj im je razini studiranja bilo bolje i zanimljivije...
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se