Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom redovni studenti

Ugovori za sve! Izjednačavaju se redovni i izvanredni studenti - svi će moći raditi preko SC-a

Objavljeno 30.05.2018.

Vlada je danas u saborsku proceduru uputila prijedlog zakona o obavljanju studentskih poslova prema kojem će pravo rada preko student-servisa imati i izvanredni studenti.

Sve ozbiljnija konkurencija stalnim radnim mjestima: najlakše do posla ako si redovni student

Objavljeno 20.08.2015.

Ono što je u posljednje vrijem postalo 'najjačom karikom' redovnih studenata, gledano s ekonomskog gledišta, jest raspoloživost za obavljanje poslova koji im se nude. Studenti su tako postali tražena i cijenjena radna snaga.

Pare uspješnim studentima: stipendije za studij u Kanadi

Objavljeno 15.12.2014.

Ako planiraš studirati u Kanadi ili znaš nekoga kome je to pošlo za rukom – sada još lakše možeš podnijeti troškove studiranja.

Vlada izmijenila Zakon: Studentima besplatno zdravstveno osiguranje!

Objavljeno 24.10.2013.

Vlada je na današnjoj sjednici donijela odluku o izmjeni Zakona o obveznom zdravstvenom osiguranju – svi redovni studenti ipak će imati besplatno zdravstveno bez obzira na navršene godine...

Novi šok: Dio studenata gubi besplatno zdravstveno osiguranje!

Objavljeno 22.08.2013.

Novim zakonskim odredbama od 1. srpnja ukinuto je pravo koje su do sada studenti ostvarivali putem visokoškolske ustanove. Ubuduće će trošak zdravstvenog osiguranja za studente s 26 godina iznositi 390 kuna mjesečno, a godišnje čak četiri tisuće kuna.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se