Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom rezultati

Za sve koji razmišljaju o pauziranju ili promjeni faksa: Hoćete li morati ponovo polagati državnu maturu?

Objavljeno 16.05.2018.

Scenarij da bi ponovno morali polagati sve predmete na državnoj maturi zbog upisivanja drugog fakulteta studentima predstavlja noćnu moru. Polaganje državne mature donosi veliki stres jer su rezultati uglavnom određuju hoće li se osoba upisati na željeni fakultet ili ne pa se mnogi studenti pitaju koliko dugo vrijede rezultati mature.

Provjerite jeste li na listi: Napokon objavljeni rezultati natječaja za braniteljsku stipendiju

Objavljeno 19.04.2018.

Iako se činilo da studenti neće tako skoro saznati rezultate natječaja za 'braniteljsku' stipendiju, obistinilo se obećanje ministra branitelja, Tome Medveda koji nam je u razgovoru u utorak rekao da će rezultati biti poznati ovaj tjedan pa sada studenti znaju jesu ostvarili pravo na novčanu potporu.

Istraživanje pokazalo da bi studenti radije zgriješili s profesoricama nego njihove kolegice s profesorima

Objavljeno 24.08.2017.

Seks s profesorom ili profesoricom čest je scenarij u filmovima 'za odrasle', a to je tako zato što su svi barem jednom maštali da se spetljaju s profesorom. No, koliko se to zapravo često događa? Rezultati istraživanja na tu temu mogli bi vas iznenaditi.

Jeste li na popisu novih/starih stanara? Objavljeni rezultati natječaja za smještaj u zagrebačke domove

Objavljeno 17.08.2017.

Krajem lipnja Studentski centar u Zagrebu raspisao je natječaj za smještaj studenata u studentske domove za akademsku godinu 2017./2018. Na natječaj su se mogli prijaviti svi redovni studenti, rok za prijavu bio je 31. srpanj, a danas je poznato tko je sve od studenata 'upao u dom'.

Nova ljestvica Webometrics: Koja su hrvatska sveučilišta pobjednici, a koja gubitnici?

Objavljeno 17.03.2017.

Ljestvica Webometrics obuhvaća oko 25.000 institucija visokog obrazovanja diljem svijeta, a izrađuje je The Cybermetrics Lab, istraživački tim Consejo Superior de Investigaciones Científicasa, najvećeg tijela za istraživanje javnog mnijenja. Posebno je interesantna jer pokazuje utjecaj nekog sveučilišta na webu, odnosno mreži.

Preko tisuću prijatelja, a sami: Mladi koji koriste društvene mreže sve su usamljeniji

Objavljeno 07.03.2017.

Ironično je bilo društvene mreže nazvati upravo tim imenom jer novo istraživanje pokazalo je da smo uz njih sve manje društveni, pogotovo mlađi dio populacije.

Objavljeni rezultati Natječaja za državnu stipendiju: donosimo listu dobitnika u E kategoriji

Objavljeno 28.12.2016.

I ove godine ista priča – studenti hrle na stranice Ministarstva obrazovanja provjeriti jesu li dobili najpoželjniju hrvatsku stipendiju, a stranice jedva izdržavaju pod pritiskom...

Skandalozna izjava o kojoj svi pričaju: Jokić, Silobrčić i Dauenhauer za MojFaks komentiraju izjavu državnog tajnika za obrazovanje

Objavljeno 12.12.2016.

Ministarstvo obrazovanja se može slobodno percipirati kao 'najskandaloznije' kad je o novoj Vladi riječ jer nakon optužbi za plagiranje upućenih ministru Pavi Barišiću, sada je tu i kontroverzan istup državnog tajnika za obrazovanje Matka Glunčića.

Rezultati ankete pokazali: 86% studenata podržava ideju javne 'crne liste' loših profesora

Objavljeno 25.11.2016.

Na anketu koju smo proveli s pitanjem 'Treba li postojati javna crna lista profesora?' odgovorila su 192 studenta, a njih 165 dalo je potvrdan odgovor. To znači da gotovo 86% ispitanih studenata smatra da je 'crna lista' potrebna, a njih 14% ne smatra nužnim stvaranje iste.

Napokon rezultati natječaja za stipendije Nacionalne zaklade za potporu učeničkom i studentskom standardu

Objavljeno 14.07.2016.

Ove godine, većina stipendija stigla je na samom kraju akademske godine...
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se