Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom sajam poslova

Opala! Studenti, 'uglancajte' životopise jer vas na ovogodišnjem sajmu poslova čekaju Facebook i Microsoft

Objavljeno 29.04.2019.

JobFair 2019. koji se održava na zagrebačkom Fakultetu elektrotehnike i računarstva idealna je prilika za regrutiranje budućih radnika. S druge strane, to je odlična prilika za studente kako bi iz prve ruke upoznali potencijale poslodavce, a ovogodišnji sajam poslova omogućit će studentima da svoj CV dostave Facebooku i Microsoftu.

Job Fair 2017: Dvostruko veće prilike za domaće talente

Objavljeno 17.05.2017.

Job Fair, najveći studentski sajam poslova u Hrvatskoj, koji se održava u srijedu 17. i četvrtak 18. svibnja, na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu u terminu od 08:30 do 18:00 sati, ove godine okupio je dvostruko više tvrtki nego lani.

Job Fair @FER – Najveći i najbolji studentski sajam poslova u Hrvatskoj

Objavljeno 03.05.2016.

Job Fair je sajam poslova namijenjen studentima tehnoloških fakulteta i veleučilišta, koji se organizira s ciljem da se studente poveže s industrijom, da im se pruži uvid u mogućnosti zaposlenja i studentskih praksi te da ih se upozna s vještinama i tehnologijama koje su potrebne u praksi.

Mrsić obećao: 'Do kraja godine 40 tisuća mladih zaposlit će se na neodređeno'

Objavljeno 13.04.2015.

Ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić rekao je u petak u Dubrovniku kako će do kraja godine zbog Vladinih mjera poticanja zapošljavanja 40 tisuća mladih ljudi imati ugovor na neodređeno vrijeme.

Studentski dan u Rijeci - bogat dvodnevni program

Objavljeno 03.06.2011.

Projekt Studentskog zbora "Studentski dan" ove će se godine održati 4. lipnja, uz dio aktivnosti koje će započeti dan ranije. Program uključuje i nove sadržaje...
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se