Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom satnica

[SATNICE DO 60 KUNA] Ovo su novi poslovi koje danas ne smijete propustiti: Zapošljavaju Njuškalo, METRO, Innovez, Samsung, Pickbox...

Objavljeno 13.09.2017.

Studirate i želite popuniti svoj studentski budžet, zaraditi nešto novca prije ispitnih rokova i nadolazećih obaveza na faksu? Provjerite što se nudi...

Slab interes za sezonu: Poslodavci povećali satnice da privuku što više studenata

Objavljeno 29.06.2017.

Budući da još uvijek ne postoji zakon koji će regulirati koliko treba iznositi minimalna satnica za studentske poslove, poslodavci mogu sami određivati koliko će novca ponuditi studentima za obavljanje posla. U Istri se u jeku sezone zbog fakultetskih obaveza pojavio manjak studentskih radnika pa su poslodavci odlučili povećati satnice i osigurati si radnu snagu.

Oglas za posao koji je razbjesnio studente: A za koju satnicu ti NE ŽELIŠ raditi?

Objavljeno 01.09.2016.

Koliko nisko poslodavci mogu ići, a da je to studentima prihvatljivo?

Život zaposlenih studenata: 'Noću konobarim, danju radim u trgovini...'

Objavljeno 11.09.2015.

Koliko su plaćeni studentski poslovi i mogu li studenti samostalno živjeti i financirati se u potpunosti uz redovan studij?

Slovenija će i na studentski rad plaćati doprinose za mirovinsko osiguranje

Objavljeno 02.12.2014.

Poslodavci će na studentski rad plaćati doprinos za mirovinsko osiguranje od 8,85 posto, a studenti i učenici dodatnih 15,5 posto, no unatoč tome takav oblik rada za poslodavce će ostati među najjeftinijim, objavilo je u priopćenju ministarstvo za rad i socijalnu skrb.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se