Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom seks

Studentski oglas – kuhanje u zamjenu za seks

Objavljeno 09.09.2013.

Studentski život pun je izazova, a jedan od najvećih zasigurno je samostalan život daleko od roditelja. Nema više domaće papice, nema toga da se mama brine o rublju i sličnih 'sitnica' koje olakšavaju život...

Šokantno: Amerikanci najviše gledaju seks sa studenticama

Objavljeno 02.09.2013.

Istraživanje provedeno među korisnicima jedne pornografske stranice je pokazalo kako Amerikanci najviše pretražuju seksualne sadržaje u kojima se pojavljuju studentice. Riječ 'college' uvjerljivo je prva na listi najtraženijih!

Foto: Iznenađenje prilikom useljenja u studentski dom

Objavljeno 31.08.2013.

Studenti koji su uspjeli dobiti mjesto u studentskom domu ovih dana upravo useljavaju u svoje sobe. Popularna Sava, Šara, Cvjetno... studenti iz svih krajeva Lijepe naše, ali i susjednih zemalja, upoznaju se s prostorom koji će idućih godinu dana biti njihov novi dom.

Video: Otvorene prve drive-in garaže za seks

Objavljeno 29.08.2013.

U Švicarskoj su ovih dana otvorene prve drive-in garaže namijenjene isključivo za seks! Budući da je u ovoj alpskoj zemlji prostitucija legalna, lokalno stanovništvo i nije bilo previše iznenađeno ovim potezom gradskih vlasti.

Seks među studentima – da na jednu noć, ne na prvom spoju!

Objavljeno 26.08.2013.

Istraživanje o kojem piše Live Science, provedeno je među tri stotine studenata, a tema je bio seks pri prvom susretu. Pokazalo se da studenti oba spola ne zaziru od seksa pri prvom susretu, međutim imaju različita stajališta o tome kada se taj susret dogodio.

Video: Mala škola ljubljena – evo što ne smijete raditi!

Objavljeno 26.07.2013.

Prvi poljubac. Za jedne još nedostižna želja, a za druge lijepo ili ipak malo manje lijepo sjećanje. Kakva su vaša iskustva? Pogledajte ovu malu školu ljubljenja i saznajte što nikako ne smijete raditi...

Neobični seksualni zakoni u SAD-u: Nema ljubljenja, igrački, životinja...

Objavljeno 17.05.2013.

Sjedinjene Države su poznate po neobičnim zakonima i općenito po raznim kontroverzama. A kada se radi o seksu, stvari su još zanimljivije i, nazovimo ih tako, kontroverznije. Prema nekim podacima, ova država ima više zakona koji reguliraju seksualno ponašanje nego sve europske zemlje zajedno! Stoga saznajmo koji su to najzanimljiviji i najneobičniji.

Studentica obrijala međunožje u obliku križa i dijelila kondome

Objavljeno 13.05.2013.

Katherine O'Connor, studentica sveučilišta Carnegie Mellon u Pittsburgu, uhićena je nakon što je polugola šetala po kampusu. Ali to nije bilo sve...

Pogledajte provokativnu snimku zbog koje je suspendirano 33 učenika

Objavljeno 03.05.2013.

Čak 33 učenika iz San Diega je suspendirano nakon što su snimili provokativni video sve popularnijeg 'twerkinga'. Atraktivni ples bokovima i stražnjicom bio je previše za ravnatelja. Evo kako je to izgledalo...

Studentice besplatno dijele kondome, prijete im sankcije

Objavljeno 03.04.2013.

Nekoliko studentica s Boston Collegea organiziralo se i u svojim studentskim sobama napravile takozvana 'slobodna mjesta', mjesta na kojima tko god to želi može dobiti besplatan kondom. Ovo ih je proslavilo među studentskom populacijom, ali se ravnateljstvu koledža nimalo ne sviđa.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se