Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom seks

Drama, seks, razočaranje... Evo što ćete doista naučiti studirajući!

Objavljeno 18.03.2013.

Fakulteti se međusobno razlikuju po sadržaju kojeg podučavaju, ali i po opremljenosti i niz drugih faktora. Ipak, postoje stvari koje ćete naučiti dok studirate bez obzira na koji fakultet se upisali. Studentsko iskustvo je nešto što se doista ne može kupiti novcem i ostaje nam u sjećanju cijeli život pa makar na kraju faks i ne završili. Saznajte o čemu se radi.

Puno seksa (ni)je dobro za studente

Objavljeno 22.02.2013.

Što mislite kakva je poveznica između previše seksa i društvenog statusa? Možda ste vlasnik onog uvriježenog mišljenja da su studenti koji imaju mnogo partnerica pravi frajeri, dok su studentice koje imaju puno partnera veoma lake ženske. No, vremena se mijenjaju i ništa nije kao prije.

Gotovo 80 posto studenata prima i šalje seksi poruke na mobitelu

Objavljeno 19.02.2013.

Glava dolje, pogled zalijepljen za mali ekran na mobitelu, a prsti se kreću brzinom munje. Slanje poruka preko mobitela postala je svakodnevna stvar, ali nisu sve poruke isključivo obične. Naime, mnogo ih je sa seksualnim sadržajem, bilo da se radi o riječima, a bilo da se radi o fotografijama. Zapravo, čini se kako su ovakve poruke sasvim uobičajene ne samo među tinejdžerima već i među studentima.

Djevojke pokazuju grudi u znak podrške kolegama studentima

Objavljeno 24.01.2013.

Košarkaška momčadi Sveučilišta Kansas ovih je dana dobila nesvakidašnju potporu od svojih obožavateljica. Djevojke su na Twitteru kreirale profil KUBoobs, a na njemu objavljuju ni manje ni više nego - fotografije svojih grudi!

Najgore od najgoreg – što vas sve loše može zadesiti na faksu?

Objavljeno 08.01.2013.

Cimer se čudno ponaša, a toalet u studentskom domu odvratan. Mislite li da su ovo najgore stvari koje vas mogu zadesiti za vrijeme studiranja? Hm, baš i ne! Mnogo je skrivenih zamki koje na vas vrebaju za vrijeme studiranja.

Za sve napaljene studente koji žele izgubiti nevinost ovih blagdana

Objavljeno 24.12.2012.

Studenti Sveučilišta New York iz Sjedinjenih Država osmislili su Facebook stranicu za sve usamljene i napaljene brucoše pomoću koje si vrlo brzo i lako mogu pronaći jednako takvog kolegu studenta za gubljenje nevinosti ovih blagdana. Zvuči ludo? Pa i je.

Ljubav doma, a vi na faksu – kako održati vezu na daljinu?

Objavljeno 06.12.2012.

Ostavili ste svoju curu ili svoga dečka doma dok ste vi otišli studirati u drugi grad. Možda ste vi otišli studirati u jedan, a on ili ona u drugi grad. Kako bilo, život piše najneobičnije scenarije, ali jedno je sigurno – odlazak na faks može postati fatalan za ljubavne veze.

ShagatUni – web stranica za studente koji žele sex bez obaveza

Objavljeno 27.11.2012.

Internet stranica ShagAtUni koju je nedavno osnovao Tom Thurlow, a namijenjena je studentima koji žele neobavezan seks, dosegla je u kratkom vremenu veliku popularnost. Stranica je osnovana u listopadu, a već broji 30 000 članova diljem Velike Britanije.

Studenti ne znaju gdje tražiti hitnu kontracepciju

Objavljeno 19.06.2012.

Iako se često nazivamo digitanom generacijom i čini se kako se odgovori na sva pitanja mogu pronaći na mreži svih mreža, čini se da se ipak ne snalazimo tako dobro kada se radi o praktičnim stvarima...

Foto: Bira se najbolja guza Cambridgea

Objavljeno 23.05.2012.

Studenti uglednog britanskog sveučilišta Cambridge ne biraju ovaj put najboljeg studenta ili profesora već – najbolju guzu!
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se