Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom seksualno uznemiravanje

Degutantni SMS-ovi: Brucošica iz Srbije profesora prijavila za seksualno uznemiravanje i pokazala kakve joj je poruke slao

Objavljeno 14.11.2018.

Nakon što je 20-godišnja brucošica iz Kragujevca prijavila svog 62-godišnjeg profesora za seksualno uznemiravanje, on je otišao na bolovanje. Poruke koje joj je profesor upućivao pokazala je za javnost, a iz njih je vidljivo da je profesor prekršio etička načela.

Trećina studentica i studenata iz susjedne države doživjela seksualno uznemiravanje od strane zaposlenika fakulteta

Objavljeno 06.11.2018.

O seksualnom uznemiravanju i zlostavljanju javno se počelo pričati tek prošle godine kada su se na noge ustale holivudske glumice i kroz #MeToo pokret odlučile prekinuti šutnju o seksualnom zlostavljanju u filmskoj industriji. Nažalost, seksualnog uznemiravanja nisu lišeni niti studenti i studentice tijekom studija i to od samih zaposlenika visokih učilišta.

Skandalozno: Profesor od studentice tražio seks u zamjenu za dobre ocjene

Objavljeno 16.10.2018.

Profesor na jednom američkom fakultetu rekao je studentici da si 'olakša prolaz na ispitu' tako što je od nje tražio seks. Studentica navodi da joj je profesor rekao da će imati bolje ocjene bude li se s njim seksala te da je on vrlo usamljen i da zbog bolesti ima još malo vremena na raspolaganju.

Već treća prijava, a sankcija nema: Studentica prijavila profesora za seksualno uznemiravanje

Objavljeno 30.06.2017.

Nažalost vijesti o seksualnom uznemiravanju na fakultetima nisu rijetkost, ali očito ga studenti ne tako često prijavljuju.

Studentica medicine prijavila poznatog hrvatskog kirurga za seksualno uznemiravanje

Objavljeno 20.01.2017.

Kirurga koji je radio u riječkom Kliničkom bolničkom centru (KBC) prijavila je studentica zbog spolnog uznemiravanja tijekom nastave, odnosno vježbi na Medicinskom fakultetu u Rijeci.

Pa ti studiraj u Egiptu – zviždali i vikali za njom jer nije 'tradicionalno' odjevena

Objavljeno 26.03.2014.

Video u kojem djevojka plave kose, odjevena u traperice i rozi sako, hoda ulicom, a masa se kreće za njom dobacujući joj svašta, počeo je kružiti internetom.




Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se