Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom slobodno vrijeme

'Spremit ću sve ispite u sljedećih mjesec dana': Zašto su odluke u doba korone gore od novogodišnjih

Objavljeno 19.03.2020.

Internet je već danima zatrpan kako vijestima o pandemiji koronavirusa, tako i pokušajima humora putem popularnih memeova. U jednom od tekstova, dočarali smo kako će online nastava izgledati na pojedinim fakultetima, a sada smo među mnogobrojnim objavama o koroni, našli još jednu zanimljivu.

THE BIRTIJE oko zagrebačkih fakulteta: Ovo su mjesta na kojima ćete sjediti ČEŠĆE nego na PREDAVANJIMA

Objavljeno 14.01.2020.

Da studenti u kafiću provode podosta slobodnoga vremena, odveć je poznato. Koji su najpopularniji kafići oko pojedinih zagrebačkih fakulteta, otkrili su studenti koji u njima, vjerujemo, provode sve pauze između predavanja. Provjerite koji su to...

Studentica strahuje da će ostati 'babadjevojka': 'Gdje da nađem dečka kad sam samo kod kuće ili na faksu?'

Objavljeno 24.10.2019.

Koliko je lako pronaći dečka ili djevojku ako cijelo vrijeme provodite na faksu ili kod kuće jer učite za ispite?

Pandemije, jednorozi i baloni: Video igre kao stvorene za izbjegavanje učenja i pisanja seminara

Objavljeno 26.10.2016.

Postoji li išta zavodljivije od ideje da cijeli dan sjedite pred kompom i igrate igre s prstom u uhu? Dobro, možda ne s prstom u uhu jer morate tipkati, ali svi će studenti priznati da ne postoji slađi način trošenja vremena od ovog...

Studenti više vole teretane i pilates, ali evo zašto je sljemenarenje za tjelesni najbolji izbor

Objavljeno 28.08.2016.

Na većini fakulteta tjelesni je prve dvije godine obavezan predmet koji svaki student mora „položiti“. Dok je na nekim fakultetima Sveučilišta u Zagrebu odlazak na Sljeme obavezno, na drugima je takozvano sljemenarenje tek jedno od mnogih izbora za rekreaciju pa tako studenti često odabiru teretanu, pilates, areobik ili jogu, a Sljeme pada na dno ljestvice popularnosti zbog ranojutarnjeg termina subotom.

4 stvari koje moraš napraviti prije nego nađeš stalni posao

Objavljeno 18.12.2015.

Oda slobodnom vremenu: ne znaš što imaš dok to ne izgubiš! Možda zvuči ludo, ali nikada nećeš imati toliko slobodnog vremena za neopterećeno uživanje kao sada, na faksu.

Što je sve zabranjeno nakon faksa

Objavljeno 29.07.2010.

Sveto vrijeme studiranja vjerojatno je prvi i posljednji put kada se možete dizati u podne, cugati do besvijesti, ševiti po susjednim sobama i okolo se povlačiti nepočešljani s podrapanom majicom, a da vas okolina unisono ne proglasi alkoholičarem, ljenčugom, muškom svinjom i klošarom.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se