Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom smještaj

Novi cjenici smještaja razočarali studente: poskupjeli i neobnovljeni domovi!

Objavljeno 21.12.2015.

Iako je dobra vijest da sobe u paviljonima obnovljenim domovima možete rezervirati od nedjelje, a u njih useliti od 4. siječnja sljedeće godine, loša je vijest novi cjenik domskog smještaja koji je razočarao i razljutio studente.

Smještaj studenata za vrijeme studiranja

Objavljeno 16.10.2015.

Svakom prosječnom studentu, ali i njegovim roditeljima nakon upisivanja željenoga fakulteta najviše glavobolja zadaje pronalazak adekvatnog smještaja.

Ponovo spuštena bodna granica za smještaj u domovima

Objavljeno 07.10.2015.

Nismo se ni okrenuli, a bodna granica za smještaj ponovo je spuštena...

25 stipendija za studente Zagrebačkog sveučilišta povodom 25 godina tvrtke Tokić

Objavljeno 06.10.2015.

Povodom 25 godina postojanja tvrtka Tokić d.o.o. stipendirat će 25 studenata jednokratnom isplatom u iznosu od 1000 kn za studente koji u natječaju Studentskog centra nisu ostvarili pravo na smještaj u dom.

Spuštena bodna granica za smještaj kod privatnog stanodavca

Objavljeno 30.09.2015.

Spuštena je bodna granica za studente koji su ostvarili pravo na naknadu za smještaj kod privatnog stanodavca za vrijeme rekonstrukcije studentskih domova 'Stjepan Radić' (1.-4. i 7.-9. paviljona) i 'Cvjetno naselje'.

Život je jednostavno preskup: odselio u Poljsku iako studira u Londonu

Objavljeno 28.09.2015.

Jonathan Davey preselio se u Poljsku zbog studiranja. Ovo ne zvuči ludo, zar ne? Osim što je Johnatan Davey Britanac koji studira u Londonu, a preselio je u Gdanjsk jer je smještaj puno, puno jeftiniji...

Spuštena bodna granica za smještaj u domovima

Objavljeno 18.09.2015.

Na stranicama Studentskog centra u Zagrebu objavljena je vijest o spuštanju bodne granice za useljenje u studentske domove.

Studentski centar i Industrogradnja nude dodatni smještaj studentima

Objavljeno 17.09.2015.

Zagrebački SC je, u dogovoru s tvrtkom Industrogradnja grupa d.d., osigurao dodatni smještaj za 300 studenata u hostelu u Poljaničkoj ulici.

Kakvi domovi, kakvi stanovi: student izgradio kuću svojim rukama

Objavljeno 07.09.2015.

Christopher Cerk natovario je svoju kuću na prikolicu i parkirao je u blizini fakulteta – baš na vrijeme prije početka nove akademske godine i prvih predavanja.

1000 kuna u džepu više – šanse za dom manje: ove godine ipak nećete letjeti iz doma ako radite preko SC-a

Objavljeno 27.08.2015.

Ovih se dana opet počelo pisati o izmjeni pravilnik o smještaju u studenstkim domovima, posebice o spornoj točki 15., koja se odnosi na prihode ostvarene preko studentskih ugovora izdanih u Studentskim centrima.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se