Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom smještaj

Studenti Elektrotehničkog fakulteta osmislili aplikaciju ‘Hitni smještaj’

Objavljeno 27.05.2014.

Katastrofalne poplave koje su nanijele neprocjenjivu štetu Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji nagnale su mnoge da pomognu kako god znaju i koliko god mogu...

Nije šala: Putujte i istražite ljepote svijeta - potpuno besplatno!

Objavljeno 18.03.2014.

Putovati i istraživati ljepote svijeta, i to uz besplatni smještaj, mnogima je san. Na portalu HomeExchange.com nalazi se preko 50,000 domova u 150 zemalja svijeta gdje odnedavno Hrvati mogu boraviti besplatno.

Studentski smještaj: pazite da ne izgubite pravo na subvenciju!

Objavljeno 30.01.2014.

Svi studenti koji su ostvarili pravo na potporu na smještaj u privatnom smještaju kroz subvenciju, moraju zaključiti Ugovor o međusobnim pravima i obvezama sa Studentskim centrom Sveučilišta u Zagrebu.

Mogu li ostati zauvijek? 7 otkačenih hostela iz kojih nećete željeti otići!

Objavljeno 03.12.2013.

Ako vam se pri spomenu riječi hostel pojavljuju slike zastarjelih kantina, soba bez prozora, trošnog namještaja i tapeta iz drugog svjetskog rata, varate se - hosteli nisu ono što su bili!

Sukob u studentskoj sobi – upomoć, mrzim svog cimera!

Objavljeno 30.11.2012.

Frustrira te tvoj/a cimer/ica? A zapitaš li se ikada frustriraš li i ti njega/nju? Sukobi su studentskoj sobi dogode se prije ili kasnije i mogu postati veliki izvor stresa. No, s malo dobre komunikacije i strpljenja ne mora se sve pretvoriti u noćnu moru.

Studentska soba tri sa tri – kako je organizirati?

Objavljeno 23.11.2012.

Preseljenje u malenu studentsku sobu za mnoge je pravi šok. Ipak, radi se o najjeftinijem rješenju pa ne čudi da se svake godine u studentskim domovima traži mjesto više. No, kada krene gomilanje stvari koje donesemo od kuće, uvidimo kako je to veoma malen prostor u koji stane samo najnužnije. 'Manje je više' neka bude vaša misao vodilja kod uređenja ovog životnog prostora.

Vodič za brucoše: Zašto, gdje i kako stanovati?

Objavljeno 04.09.2012.

Polako, ali sigurno, stiže jesen - razdoblje kada stari studenti opasno griju stolice i užurbano se pripremaju za rujanske ispitne rokove, i da, priznajemo, nije im lako, ali postoje i oni kojima je ipak malo teže - novi brucoši koji tek stižu na faks.

Otvoren novi paviljon u studentskom naselju ''Stjepan Radić'' u Zagrebu

Objavljeno 13.09.2010.

U Studentskom naselju "Stjepan Radić" u Zagrebu danas je svečano otvoren novi paviljon s 364 nova mjesta za studente doktorskih studija Sveučilišta u Zagrebu.

Milan Bandić podržava besplatno školovanje, ali ne i anarhiju

Objavljeno 04.12.2009.

Studenti bi trebali imati besplatan smještaj, prijevoz, ali i udžbenike, rekao je Bandić.

Što sve studenti zaboravljaju u sobama?

Objavljeno 25.06.2009.

180 cm duga zmija i kostur čovjeka u prirodnoj veličini samo su neke od stvari koje studenti zaborave u svojim sobama kad preko ljeta isele iz njih.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se