Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom spasilac

Štrajk studenata spasilaca: 'Za 25 kuna odgovorni smo za ljudske živote na bazenu dok drugi studenti za istu lovu rade u Kauflandu'

Objavljeno 22.10.2018.

Studenti su uvijek tražena roba za određena zanimanja pa se zato nerijetko sreću kao spasioci na hrvatskim morskim, jezerskim i drugim plažama, ali i kao spasioci na gradskim bazenima. Ljeto je studentima spasiocima satnica podignuta za tri kune pa se s 25 povećala na 28 kuna pa je sada ponovno pala. Zbog toga ovi studenti štrajkaju jer smatraju da imaju veliku odgovornost prema ljudskim životima, a uvjeti su loši.

On je heroj svog mjesta: Student iz Rijeke spasio i oživio ženu na plaži

Objavljeno 26.07.2018.

Zanimanje spasilaca na plažama iznimno je traženo tijekom sezone ljeta pa se studenti nerijetko odlučuju upravo za taj posao. Spasilac treba biti uvijek spreman za spašavanje kupača od utapanja i drugih nevolja koje ih mogu snaći u moru i izvan njega, a svoju spremnost pokazao je i riječki student kada je kupačicu spasio od utapanja te ju oživio. On je pravi heroj Baške!

Znate plivati i imate studentski ugovor? Odlično, jer možete postati spasilac na Jarunu i Bundeku

Objavljeno 03.05.2018.

Kupališna sezona uskoro stiže, a kada kupači dođu na popularna zagrebačka jezera i bazene, vole vidjeti da su tu i spasioci. Ljetni posao spasioca svake godine odrađuju uglavnom studenti pa su i ove godine traženi da budu 'na straži' dok se kupači bezbrižno kupaju.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se