Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom sporazum

Na jesen nova stipendija od 10.000 kuna! Jeste li na odgovarajućem faksu?

Objavljeno 06.08.2019.

Ministrica poljoprivrede Marija Vučković potpisala je Sporazum o suradnji s dekanima visokih učilišta iz područja biotehničkih znanosti na području Slavonije, Baranje i Srijema.

Prijete mu smrću: Student iz Srbije objavio fotografije zbog kojih se mislilo da muči životinje, a zapravo je spasio mačku

Objavljeno 23.08.2018.

Odnedavno društvenim mrežama kruže dvije fotografije srpskog studenta. Na jednoj fotografiji je on s mačkom i sa srednjim prstom u zraku, a na drugoj fotografiji je obješena mačka. Student je fotografije sam objavio, napravio veliku uzbunu na društvenim mrežama gdje su ga ljudi nazivali sociopatom, a čini se da je priča skroz krivo protumačena.

Opako ga iritirao student s razmjene dok nije shvatio zašto mu stalno zatrpava stol knjigama

Objavljeno 18.04.2018.

Studenti koji dođu na razmjenu uglavnom se brzo uklope u novu sredinu, ali čini se da zbog jezične barijere ipak može doći do nesporazuma. Najbolji primjer za to je student koji je mislio da njegov kolega s razmjene namjerno ostavlja svoje stvari na njegovom stolu kako bi ga isprovocirao, no u pitanju je bilo nešto sasvim drugo.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se