Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom srednja

Baš ih briga kako vam je na studiju: Studenti objasnili koje su NAJVEĆE RAZLIKE između profesora na faksu i u srednjoj

Objavljeno 14.11.2017.

Za srednju školu i fakultet može se reći da su 'dva svijeta različita', a premda se i ondje i ovdje uči, razlika je u intenzitetu baš kao i u profesorima. Iako je srednja škola mini-priprema za život te dio odrastanja, a fakultet određuje za koje ćemo područje biti stručnjaci jednog dana, jedna osoba je zajednička i studentima i srednjoškolcima - profesor.

Briga ih jeste li došli u pidžami: 6 razlika između profesora na faksu i u srednjoj

Objavljeno 02.08.2017.

S profesorima se 'družimo' cijelo školovanje, a na fakultetu imamo nešto drukčiji odnos s njima nego s profesorima u srednjoj. Profesori na fakultetu nas ne znaju toliko dobro kao ovi iz srednje, možemo s njima popiti kavu, a često su i opušteniji od ovih iz srednje.

Urnebesni video: Huligani iz gimnazije pokazali razlike između srednjoškolaca i 'fakultetlija'

Objavljeno 06.07.2017.

Svi studenti znaju da je postoje velike između života u srednjoj i onog na fakultetu pa tako dok smo srednjoškolci marljivo učimo za testove dok na faksu partijamo do jutra čak i noć prije ispita. Mnogobrojne razlike između srednjoškolskog i studentskog života vjerno i humoristično su prikazali dečki iz ekipe Huligani iz gimnazije.

Student pokazao srednjak i rekao ono što većina misli: 'Faks je prevara'

Objavljeno 21.12.2016.

Ne morate biti student da znate informaciju o tome da se u SAD-u krediti za školarine penju do tolikih cifri da zaduženi studenti moraju raditi šest poslova i to 30 godina kako bi ih otplatili. To je samo jedna anegdota vezana uz studiranje u Americi, a jednom studentu je totalno prekipjelo pa je odlučio raskrinkati sveučilište.

Klupica ili kafić: Cuganje u srednjoj vs. cuganje na faksu

Objavljeno 10.02.2016.

Ah, tko se sjeća dobrih, starih vremena kad smo mogli izaći u park, sjesti na prvu klupicu i popiti bocu ribara ili nekoliko limenki piva? Jedina što te brinulo je policija koja je mogla banuti i rastjerati voje društvo ili kiša koja bi prekinula vaš maleni dernek.

Učenje u srednjoj vs. učenje na fakultetu

Objavljeno 25.11.2015.

Ako si na fakultetu, znači da ipak nešto dobro i uspješno radiš, a učenje je definitivno jedna od tih stvari. Ako si se upisao/la na fakultet – znak je to da već znaš učiti, da si stekao/la neke radne navike i otkrio/la najbolju strategiju za savladavanje gradiva.

Najomiljeniji član knjižnice: mačak Bubba

Objavljeno 25.08.2015.

Umjesto namrgođenih teta s punđama koje nemaju vremena za nas, ne bi li bilo ljepše da svaki put kad uđemo u knjižnicu vidimo – njega?!

Rimac odgovorio profesorima 'hejterima': 'Svo znanje nalazi se na internetu – to je dobra alternativa isfrustriranim profesorima'

Objavljeno 13.07.2015.

Od prvih mjesta na državnim natjecanjima preko dva međunarodna patenta koja je upisao s 18 godina te obaranja 5 svjetskih FIA i Guinnessovih rekorda koja i danas drži i na kraju stvaranja automobila svojim rukama, ne možemo reći da zvuči kao da se radi o lošem učeniku i jednom od najgorih tehničara u povijesti škole, zar ne?
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se