Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom stipendije

Dobar primjer iz Slavonije: Osječkim studentima humanitarna zaklada daje 15 stipendija

Objavljeno 06.03.2017.

Zbog financijskih poteškoća studenti slabijeg imovinskog stanja često ne mogu završiti fakultet, a taj problem je prepoznao Osijek koji je odlučio pomoći svojim studentima te im osigurati bolju budućnost.

Najbolji studenti ostali bez stipendija: 'Svako selo u Hrvatskoj pomaže mladima, ali ne i Split'

Objavljeno 20.02.2017.

Gradska uprava Splita poništila je natječaj za dodjelu stipendija najboljim splitskim studentima i učenicima. To znači da su studenti ostali i bez ono malo džeparca kojeg su trebali, a to je razljutilo i njihove roditelje.

50 kuna za lakše studiranje: Ako preskočiš par kava i ti možeš stipendirati osječkog studenta

Objavljeno 17.02.2017.

Studenti slabijeg imovinskog stanja često ne mogu završiti svoje školovanje upravo zbog financijskih poteškoća, ali u Osijeku su pronašli rješenje ovog problema.

I dalje se 'tope' braniteljske stipendije: Zamjenik ministra branitelja Ivan Vukić samo za MojFaks otkriva zašto

Objavljeno 09.02.2017.

Iz godine u godinu djeca branitelja dobivaju sve niže studentske i učeničke stipendije, a ove godine se taj već i ovako mali iznos spustio na samo 400 kuna.

Prvi doznajemo: Napokon stiže natječaj za 'braniteljske' stipendije - provjerite kada

Objavljeno 31.01.2017.

Već se neko vrijeme studenti pitaju kada će izaći natječaj za dodjelu braniteljskih stipendija. Prošlih godina su natječaji bili objavljeni u prosincu, no taj je mjesec 2016. godine prošao bez uvijek željno iščekivane vijesti.

U vrhu po broju stipendija: Znate li koji hrvatski gradovi izdvajaju najviše za svoje studente?

Objavljeno 30.01.2017.

U većini hrvatskih gradova postoje programi stipendiranja studenata, a kada bismo govorili o tome koji od njih odvajaju najviše novca, rasprave nema jer postoji popis gradova koji u tome prednjače.

Iz ovog hrvatskog grada i općine studentima poručuju: Dođite kući, čeka vas posao

Objavljeno 04.01.2017.

Sedamdesetak studenata i učenika s područja grada Makarske i općine Baška Voda obradovano je stipendijama koje su im posljednjih dana svečano dodijeljene.

Posao ili 'burza'? Evo koje su diplome poželjne, a koje su 'višak' u 2017. godini

Objavljeno 02.01.2017.

Hrvatski zavod za zapošljavanje objavio je dokument u kojemu sugeriraju kako bi se trebale mijenjati uspine kvote na fakultetima u Hrvatskoj, ali i u srednjim školama.

Dobra vijest za 125 studenata: Sveučilište u Splitu dijeli stipendije

Objavljeno 27.12.2016.

Splitsko Sveučilište raspisalo je natječaj za dodjelu 125 stipendija za akademsku godinu 2016./2017., a one će se dodjeljivati za razdoblje od 1. listopada ove godine do 30. rujna 2017. Radi se o iznosu od 800 kuna mjesečno, a ukupni godišnji iznos stipendija po studentu je 9 600 kuna.

Koprivničko-križevačka županija prvi put dodjeljuje studentske stipendije

Objavljeno 23.12.2016.

Do ove godine studentima Koprivničko-križevačke županije studiranje je bilo lakše uz studentske kredite, ali stvari se mijenjaju jer se županija okrenula ka stipendijama. Župan Darko Koren kaže da će stipendije za ovu akademsku godinu dobiti 20 studenata koji su zadovoljili zadane kriterije.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se