Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom stipendije

10 stipendija po 10 tisuća kuna: Hrvatska pošta nagrađuje trud i rad studenata

Objavljeno 27.07.2017.

Kao rezultat dugogodišnje suradnje Hrvatske pošte i Fakulteta prometnih znanosti pokrenuta je inicijativa 'Iz teorije u praksu – Upoznaj Hrvatsku poštu iz prve ruke, uključi se i osvoji stipendiju'.

Lova ipak ne odlazi samo u dim: Novcem od poreza na marihuanu stipendiraju studente

Objavljeno 25.04.2017.

U američkoj državi Colorado ekonomija je procvjetala nakon legalizacije marihuane. Ono što su dobili od legalizacije je velika suma novca od poreza, a ono što država planira napraviti jest – potrošiti ga na studentske stipendije.

Humanitarni Osijek: Studentima slabijeg imovinskog stanja građani skupili novce za stipendije

Objavljeno 03.04.2017.

Zbog financijskih poteškoća studenti slabijeg imovinskog stanja često ne mogu završiti fakultet, a taj problem je prepoznao Osijek. Upravo zato je u petak napravljena svečana dodjela stipendija koje su skupljene preko Zaklade Srce grada Osijeka.

Dobar primjer iz Slavonije: Osječkim studentima humanitarna zaklada daje 15 stipendija

Objavljeno 06.03.2017.

Zbog financijskih poteškoća studenti slabijeg imovinskog stanja često ne mogu završiti fakultet, a taj problem je prepoznao Osijek koji je odlučio pomoći svojim studentima te im osigurati bolju budućnost.

Najbolji studenti ostali bez stipendija: 'Svako selo u Hrvatskoj pomaže mladima, ali ne i Split'

Objavljeno 20.02.2017.

Gradska uprava Splita poništila je natječaj za dodjelu stipendija najboljim splitskim studentima i učenicima. To znači da su studenti ostali i bez ono malo džeparca kojeg su trebali, a to je razljutilo i njihove roditelje.

50 kuna za lakše studiranje: Ako preskočiš par kava i ti možeš stipendirati osječkog studenta

Objavljeno 17.02.2017.

Studenti slabijeg imovinskog stanja često ne mogu završiti svoje školovanje upravo zbog financijskih poteškoća, ali u Osijeku su pronašli rješenje ovog problema.

I dalje se 'tope' braniteljske stipendije: Zamjenik ministra branitelja Ivan Vukić samo za MojFaks otkriva zašto

Objavljeno 09.02.2017.

Iz godine u godinu djeca branitelja dobivaju sve niže studentske i učeničke stipendije, a ove godine se taj već i ovako mali iznos spustio na samo 400 kuna.

Prvi doznajemo: Napokon stiže natječaj za 'braniteljske' stipendije - provjerite kada

Objavljeno 31.01.2017.

Već se neko vrijeme studenti pitaju kada će izaći natječaj za dodjelu braniteljskih stipendija. Prošlih godina su natječaji bili objavljeni u prosincu, no taj je mjesec 2016. godine prošao bez uvijek željno iščekivane vijesti.

U vrhu po broju stipendija: Znate li koji hrvatski gradovi izdvajaju najviše za svoje studente?

Objavljeno 30.01.2017.

U većini hrvatskih gradova postoje programi stipendiranja studenata, a kada bismo govorili o tome koji od njih odvajaju najviše novca, rasprave nema jer postoji popis gradova koji u tome prednjače.

Iz ovog hrvatskog grada i općine studentima poručuju: Dođite kući, čeka vas posao

Objavljeno 04.01.2017.

Sedamdesetak studenata i učenika s područja grada Makarske i općine Baška Voda obradovano je stipendijama koje su im posljednjih dana svečano dodijeljene.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se