Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom stipendije

Objavljeni dobitnici DRŽAVNE STIPENDIJE: Provjerite jeste li na rang listama!

Objavljeno prije 3 dana

Iz Ministarstva znanosti i obrazovanja stižu rezultati natječaja za najpoželjniju stipendiju!

Sve više odličnih studenata 'puca' na stipendiju: Za 40 gradskih potpora prijavilo se trostruko više mladih

Objavljeno prije 4 dana

Čak 137 učenika i studenata prijavilo se za stipendije koje Grad Karlovac dodjeljuje za ovu školsku, odnosno, akademsku godinu, no bit će ih dodijeljeno ukupno 40.

Džeparac studentima, a besplatne instrukcije srednjoškolcima: Top studente ovog hrvatskog grada stipendira njihov gradonačelnik

Objavljeno 04.12.2017.

Starčević je osnovao Fundaciju iz koje će se s 9200 kuna mjesečno, koliko iznosi njegova plaća, financirati 12 najboljih redovnih studenata iz Grada Gospića, a uveo je i besplatne instrukcije iz matematike i fizike koje gospićkim srednjoškolcima drže profesori sa zagrebačkog FER-a.

Čak 13 tisuća prijava: Znamo kada kreće isplata državnih stipendija!

Objavljeno 29.11.2017.

Stipendije za najugroženije studente, odnosno socio-ekonomske stipendije, dobro dođu svakom studentu koji prođe natječaj. Naime, mnogi bez njih ne bi mogli ni završiti svoj studij, a Ministarstvo znanosti i obrazovanja mora napraviti rang-listu 60 dana od zatvaranja natječaja.

Konačno stigle rang-liste: Provjerite jeste li dobili državnu STEM stipendiju

Objavljeno 28.11.2017.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je popis studenata koji su dobili državnu STEM stipendiju. Riječ je o 3400 državnih stipendija u STEM područjima znanosti za akademsku godinu 2017./2018.

Stigao natječaj za 'braniteljske' stipendije – saznajte dokad se možete prijaviti

Objavljeno 23.11.2017.

Objavljen je natječaj za dodjelu 'braniteljskih' stipendija za studente i učenike. Iznos studentske stipendije je 500 kuna.

Zgrabi svoju stipendiju za Central European University - omiljenom međunarodno priznatom sveučilištu u susjedstvu

Objavljeno 22.11.2017.

Institut za razvoj obrazovanja, ovlašteni predstavnik Central European University-a (CEU) za Hrvatsku, objavljuje natječaj za upis i stipendije na CEU-u za akademsku godinu 2018./19.

 MZO produljio rok: Provjerite do kojeg datuma može provjeriti ispravnost svojih osobnih podataka

Objavljeno 10.11.2017.

Prije šest dana Ministarstvo znanosti i obrazovanja poslalo je prve mailove redovnim studentima na studijskim programima u STEM područjima znanosti i to za potrebe dodjele državnih stipendija. Sada je stigla obavijest da je MZO produljio rok za provjeru ispravnosti osobnih podataka.

[DRŽAVNA STIPENDIJA] Stigli prvi mailovi studentima STEM znanosti: Obavezno provjerite OVE podatke jer ih uskoro nećete moći mijenjati

Objavljeno 03.11.2017.

Za potrebe dodjele državnih stipendija u STEM područjima, upućeni su prvi e-mailovi onim studentima koje je Ministarstvo identificiralo kao redovne studente na studijskim programima u STEM područjima znanosti.

[SAMO ZA DJEVOJKE] 15 stipendija vrijednih pola milijuna eura: Studiraj besplatno na prestižnom Oxfordu

Objavljeno 25.10.2017.

Tvrtka Booking.com predstavila je Women in Technology, dvogodišnju inicijativu kojom želi podržati žene koje se žele obrazovati i ostvariti karijeru na području tehnologije.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se