Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom stipendije

Ne sanjaju o Zagrebu ni europskim metropolama: studenti iz ovog grada ne žele pobjeći!

Objavljeno 31.12.2014.

“Jedan od ciljeva mi je vratiti se u rodni kraj, naravno ako bude radnog mjesta”, kaže Filip Brnobić, student druge godine medicine na Medicinskom fakultetu u Rijeci. Na prvoj je godini ostvario zavidan prosjek ocjena od 4,64 što mu je pripomoglo da dobije gradsku stipendiju u mjesečnom iznosu od 700 kuna.

Pare uspješnim studentima: stipendije za studij u Kanadi

Objavljeno 15.12.2014.

Ako planiraš studirati u Kanadi ili znaš nekoga kome je to pošlo za rukom – sada još lakše možeš podnijeti troškove studiranja.

Kolegij za šah i računarstvo: šahom do stipendija!

Objavljeno 03.12.2014.

Od 2009. godine osječki prvoligaški šahovski klub sa 60-godišnjom tradicijom nosi naziv “ETF Osijek” te je tako postao rijedak slučaj u Hrvatskoj da jedna prvoligaška momčad nosi naziv fakulteta.

Ministarstvo raspisalo Natječaj za dodjeljivanje minimalno 5.000 državnih stipendija

Objavljeno 02.12.2014.

Prijaviti se mogu redoviti studenti visokih učilišta u Republici Hrvatskoj i studenti s invaliditetom poslijediplomskih sveučilišnih studija.

 Američka sveučilišta nude sportske stipendije za studente iz Hrvatske

Objavljeno 27.11.2014.

U sustavu visokog obrazovanja u Sjedinjenim Američkim Državama nalazi se više od 4 600 visokih učilišta. Njih preko 50 nalazi se u TOP100 najboljih svjetskih sveučilišta prema rang listi Academic Ranking of World Universities.

Istraživanje o javnim i privatnim fakultetima: studenti otkrili čije su ocjene bolje, a zadovoljstvo veće!

Objavljeno 10.07.2014.

Mnogi studenti dijele mišljenje da su privatni fakulteti manje zahtjevni te da njihove diplome manje vrijede. Ima li istine u navedenim predrasudama te kakav je omjer kvalitete javnih fakulteta i privatnih studija, istražio je portal EduCentar na više od 400 studenata.

Studentima s poplavljenih područja izravan smještaj u domove i stipendija!

Objavljeno 17.06.2014.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta pomoći će studentima s poplavljenih područja. Osim stipendija, osigurat će svim studentima i izravan smještaj u domovima – bez bodovanja.

Studenti dobivaju stipendije, a srednjoškolci jeftiniji vozački – El Dorado Vladislavci!

Objavljeno 11.04.2014.

Zamislite mjesto gdje sva djeca u vrtićima i školama imaju topli obrok, studenti primaju stipendije, a srednjoškolci jeftinije polažu vozački ispit! Je li to neka obećana zemlja ili El Dorado? Ne, to su Vladislavci!

Odabrani stipendisti ovogodišnjeg programa Balkanske stipendije za novinarsku izvrsnost

Objavljeno 04.04.2014.

Uz rekordne 162 pristigle prijave na ovogodišnji program, od kojih većina zadovoljava vrlo visoke profesionalne kriterije, krajnju odluku o odabiru bilo je izuzetno teško donijeti.

Računate na stipendiju? Senat donio odluke o stipendiranju studenata

Objavljeno 13.03.2014.

Senat Sveučilišta u Zagrebu na sjednici održanoj 11. ožujka 2014. donio je Odluku o dodjeli stipendija Sveučilišta u Zagrebu za ak. god. 2013./2014.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se