Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom stipendije

I vi možete studirati u Velikoj Britaniji! Evo kako...

Objavljeno 08.05.2013.

Studiranje u Velikoj Britaniji je životna investicija za sve studente koji žele izgraditi svoju karijeru ili usavršiti svoja postojeća znanja. Britanski fakulteti nude mogućnost odabira jednog od nekoliko tisuća različitih studijskih programa u Engleskoj, Walesu i Škotskoj.

Lude stipendije – za što se sve studentima nudi lova?

Objavljeno 14.01.2013.

Obično mislimo kako je za dobivanje stipendije dovoljno imati dobre ocjene ili upisati kakav fakultet na kojem su deficitarna zanimanja. Ovo je za mnoge samo nedostižni san, posebice ako se zadovoljavaju dvojkama i trojkama. No, u bijelom svijetu oni koji imaju novaca stipendiraju studente, a da im nisu toliko bitne njihove ocjene već sasvim druge karakteristike.

Osvoji stipendiju po vlastitom izboru

Objavljeno 08.01.2013.

EduCentar i portal za mlade tražitelje posla, MojPrviPosao.net, u suradnji s Institutom za menadžment nudi mogućnost osvajanja stipendija po vlastitom izboru kako bi stekli nova znanja i iskustva kako bi postali konkurentniji na tržištu rada te lakše pronašli (bolji) posao.

Tražiš stipendiju? Uskoro 8. Sajam stipendija u Zagrebu i Rijeci

Objavljeno 19.09.2012.

Institut za razvoj obrazovanja idući mjesec organizira 8. Sajam stipendija i prateće obrazovne ponude koji će se po prvi puta održati u Zagrebu i u Rijeci.

Današnji brucoši više uče, manje piju i manje partijaju

Objavljeno 26.01.2012.

Današnji su brucoši znatno studiozniji nego oni koji su fakultet upisali nekoliko godina unazad, pokazalo je jedno američko istraživanje. Uz ovo, pokazalo se još nekoliko pozitivnih promjena pa tako današnji brucoši piju manje alkohola i manje partijaju te ne kasne na predavanja.

Uskoro 7. sajam stipendija - sve o stipendijama na jednom mjestu

Objavljeno 15.09.2011.

Institut za razvoj obrazovanja organizira 7. Sajam stipendija i prateće obrazovne ponude u srijedu, 19. listopada 2011. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu. Sajam je jedinstven događaj u Hrvatskoj na kojemu učenici, studenti i ostali zainteresirani mogu saznati sve o stipendijama za studij u Hrvatskoj i inozemstvu.

Još dva dana do završetka natječaja za dodjelu stipendija

Objavljeno 26.05.2011.

Ukoliko ste u potrazi za stipendijom i studirate u Zagrebu, 'pet minuta do 12' je da se prijavite na natječaj Sveučilišta u Zagrebu!

Izgubila stipendiju nakon uloge u porno filmu

Objavljeno 13.10.2010.

Zemljopis, slobodne umjetnosti i... hopa-cupa. Tako otprilike glasi popis znanstvenih interesa studentice iz Arizone koja je izgubila stipendiju nakon što je odradila pornić.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se