Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom stipendije

Stipendije: Javno pismo Državnom uredu za Hrvate izvan Republike Hrvatske

Objavljeno 22.01.2014.

Ovih dana dobar dio studentske populacije uznemirila je vijest o raskidanju ugovora o stipendiranju 630 studenata, Hrvata izvan Republike Hrvatske, koji pohađaju studij na nekom od naših Sveučilišta.

Nema te k'o stipendije – konačno objavljen plan za financijsku potporu

Objavljeno 08.01.2014.

Budući krajem prošle godine nije objavljen natječaj za državne stipendije, mnogi su se s pravom pitali što se događa. No, dobre vijesti stižu iz Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta – završena je javna rasprava o Nacrtu prijedloga Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na državnu stipendiju te se natječaj planira otvoriti za 5 dana, točnije 13.01.2014.

Uskoro najveći sajam stipendija i visokog obrazovanja

Objavljeno 09.10.2013.

Idući tjedan će se održati najveći do sada Sajam stipendija i visokog obrazovanja u organizaciji Instituta za razvoj obrazovanja...

Prijavi se i osvoji stipendiju od 11.400  eura

Objavljeno 10.06.2013.

Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT) raspisala je natječaj za dodjelu 4 stipendije u iznosima od 11.400 eura za upis na stručne preddiplomske studije: Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik), Međunarodno poslovanje (Zagreb) i Informacijske tehnologije (Dubrovnik i Zagreb). Stipendije se odobravaju za sve četiri akademske godine, a pokrivaju 50% troškova školarine. Ispiti će se održavati u 8 gradova, u Hrvatskoj i regiji.

I vi možete studirati u Velikoj Britaniji! Evo kako...

Objavljeno 08.05.2013.

Studiranje u Velikoj Britaniji je životna investicija za sve studente koji žele izgraditi svoju karijeru ili usavršiti svoja postojeća znanja. Britanski fakulteti nude mogućnost odabira jednog od nekoliko tisuća različitih studijskih programa u Engleskoj, Walesu i Škotskoj.

Lude stipendije – za što se sve studentima nudi lova?

Objavljeno 14.01.2013.

Obično mislimo kako je za dobivanje stipendije dovoljno imati dobre ocjene ili upisati kakav fakultet na kojem su deficitarna zanimanja. Ovo je za mnoge samo nedostižni san, posebice ako se zadovoljavaju dvojkama i trojkama. No, u bijelom svijetu oni koji imaju novaca stipendiraju studente, a da im nisu toliko bitne njihove ocjene već sasvim druge karakteristike.

Osvoji stipendiju po vlastitom izboru

Objavljeno 08.01.2013.

EduCentar i portal za mlade tražitelje posla, MojPrviPosao.net, u suradnji s Institutom za menadžment nudi mogućnost osvajanja stipendija po vlastitom izboru kako bi stekli nova znanja i iskustva kako bi postali konkurentniji na tržištu rada te lakše pronašli (bolji) posao.

Tražiš stipendiju? Uskoro 8. Sajam stipendija u Zagrebu i Rijeci

Objavljeno 19.09.2012.

Institut za razvoj obrazovanja idući mjesec organizira 8. Sajam stipendija i prateće obrazovne ponude koji će se po prvi puta održati u Zagrebu i u Rijeci.

Današnji brucoši više uče, manje piju i manje partijaju

Objavljeno 26.01.2012.

Današnji su brucoši znatno studiozniji nego oni koji su fakultet upisali nekoliko godina unazad, pokazalo je jedno američko istraživanje. Uz ovo, pokazalo se još nekoliko pozitivnih promjena pa tako današnji brucoši piju manje alkohola i manje partijaju te ne kasne na predavanja.

Uskoro 7. sajam stipendija - sve o stipendijama na jednom mjestu

Objavljeno 15.09.2011.

Institut za razvoj obrazovanja organizira 7. Sajam stipendija i prateće obrazovne ponude u srijedu, 19. listopada 2011. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu. Sajam je jedinstven događaj u Hrvatskoj na kojemu učenici, studenti i ostali zainteresirani mogu saznati sve o stipendijama za studij u Hrvatskoj i inozemstvu.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se