Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom stipendije

Želite STEM stipendiju? Provjerite svoje podatke jer vremena za ispravak imate još malo

Objavljeno 30.10.2018.

Studenti koji već 'na iglama' čekaju dodjelu državne STEM stipendije trebaju provjeriti svoje podatke. Naime, Ministarstvo znanosti i obrazovanja uputilo je svim redovitim studentima studijskih programa u STEM područjima zobavijest s uputama za provjeru podataka na njihove adrese elektroničke pošte, a do 7. studenog studenti imaju vremena za ispravak netočnih podataka poput broja ECTS-a, prosjeka ocjena i dr.

Čeka vas 35 stipendija: Grad u Varaždinskoj županiji raspisao natječaj za dodjelu novčane potpore studentima

Objavljeno 30.10.2018.

Studenti iz zapadnog dijela Varaždinske županije, odnosno, iz Ivanca, mogu aplicirati za stipendije po različitim kategorijama. Ove akademske godine, dodijelit će se 35 novih stipendija, a kriteriji su: socijalni status, uspjeh u školovanju i deficitarna zanimanja.

Još jedan grad na moru raspisao natječaj: Stipendije za darovite, deficitarna zanimanja, socijalno ugrožene...

Objavljeno 26.10.2018.

Grad Rijeka raspisao je natječaj za dodjelju stipendija studentima i učenicima. Ukupno, Rijeka će dijeliti 63 nove stipendije, a njih 44 je predviđeno za darovite studente.

Stipendira studente: Teniski as pomaže izvrsnima, sportašima, glazbenicima i onima lošeg imovinskog stanja

Objavljeno 25.10.2018.

Marin Čilić, trenutni hrvatski najuspješniji tenisač, dijeli stipendije za studente i učenike. Novčane potpore dijele se preko Zaklade Marin Čilić, a novac je namijenjen za sportaše, klasične glazbenike, učenicima koji su izvrsni u prirodnim predmetima, i to u svrhu razvijanja njihovog daljnjeg potencijala.

Za lakše studiranje: Gradić u Slavoniji osigurao 25 stipendija u tri kategorije

Objavljeno 24.10.2018.

Kako manji gradovi i općine brinu o svojim studentima, pokazuje sve više natječaja za novčane potpore. Novci, u obliku stipendije, namijenjeni su učenicima i studentima te im iznimno olakšavaju školovanje, neovisno o tome školuju li se u svom mjestu ili su pak u drugom gradu.

Je li moguće istodobno primati više novčanih potpora? Da, studenti mogu primati dvije stipendije istovremeno – evo kako

Objavljeno 23.10.2018.

Stipendije su novčane potpore koje brojnim studentima olakšavaju studiranje, a roditelji i studenti i dalje dvoje oko toga, je li moguće primati dvije stipendije istovremeno. Kako ne bi više dvojili, odgovor je: da, mogu!

Split i Dubrovnik raspisali natječaje za dodjelu stipendija – provjerite što vam treba za prijavu

Objavljeno 23.10.2018.

Za studente slabijeg imovinskog stanja Split je osigurao novčanu potporu za akademsku godinu 2018./2019., a Dubrovnik dodjeljuje stipendije studentima u čak pet različitih kategorija.

Stigao natječaj za dodjelu 'braniteljskih' stipendija – saznajte  dokad se možete prijaviti

Objavljeno 18.10.2018.

Kao i svake godine, tako je i ove raspisan natječaj za dodjelju 'braniteljskih' stipendija za akademsku godinu 2018./2019.

 Krenuo natječaj za dodjelu 10 tisuća državnih stipendija – provjerite kako se prijaviti i koji su uvjeti!

Objavljeno 15.10.2018.

Natječaj za dodjelu državnih stipendija počeo je u ponedjeljak točno u podne, a svi zainteresirani redoviti studenti trebali bi što ranije ispuniti svoju prijavu.

Novosti iz MZO-a: Provjerite je li sada i vaš fakultet na listi onih čiji studenti mogu primati STEM stipendiju

Objavljeno 12.10.2018.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja ove akademske godine dodjeljuje 3 400 stipendija studentima čiji se fakulteti nalaze u STEM području. U ovoj akademskoj godini uslijedile su i neke novosti jer je MZO proširio listu fakulteta čiji studenti mogu primati upravo STEM stipendiju pa je sada broj fakulteta porastao na 303, dok je prošle godine bilo obuhvaćeno 294 fakulteta.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se