Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom stipendije

Dobre vijesti za studente: HEP objavio natječaj za dodjelu stipendija

Objavljeno 09.11.2018.

Hrvatska elektroprivreda d.d. raspisala je Natječaj za dodjelu stipendija redovnim studentima diplomskih studija za akademsku godinu 2018./2019. Rok za prijavu na natječaj je 15 dana, od 8. do 22. studenoga 2018. godine.

 Novčane potpore za visoke studente i fanove Pokemona: Ovo je 7 najčudnijih stipendija na svijetu

Objavljeno 08.11.2018.

Stipendije su uvijek dobra stvar zato što studentima olakšavaju školovanje i pomažu im da pregrme teške financijske dane.

 Ostao još jedan dan: Provjerite kakve se prijave neće razmatrati pa ugrabite državnu stipendiju

Objavljeno 05.11.2018.

Studenti koji su zainteresirani za primanje državne socio-ekonomske stipendije imaju rok do utorka 6. studenog do podne za podnošenje svoje prijave. Ono što je bitno znati jest i kakve se prijave neće razmatrati.

Želite STEM stipendiju? Provjerite svoje podatke jer vremena za ispravak imate još malo

Objavljeno 30.10.2018.

Studenti koji već 'na iglama' čekaju dodjelu državne STEM stipendije trebaju provjeriti svoje podatke. Naime, Ministarstvo znanosti i obrazovanja uputilo je svim redovitim studentima studijskih programa u STEM područjima zobavijest s uputama za provjeru podataka na njihove adrese elektroničke pošte, a do 7. studenog studenti imaju vremena za ispravak netočnih podataka poput broja ECTS-a, prosjeka ocjena i dr.

Čeka vas 35 stipendija: Grad u Varaždinskoj županiji raspisao natječaj za dodjelu novčane potpore studentima

Objavljeno 30.10.2018.

Studenti iz zapadnog dijela Varaždinske županije, odnosno, iz Ivanca, mogu aplicirati za stipendije po različitim kategorijama. Ove akademske godine, dodijelit će se 35 novih stipendija, a kriteriji su: socijalni status, uspjeh u školovanju i deficitarna zanimanja.

Još jedan grad na moru raspisao natječaj: Stipendije za darovite, deficitarna zanimanja, socijalno ugrožene...

Objavljeno 26.10.2018.

Grad Rijeka raspisao je natječaj za dodjelju stipendija studentima i učenicima. Ukupno, Rijeka će dijeliti 63 nove stipendije, a njih 44 je predviđeno za darovite studente.

Stipendira studente: Teniski as pomaže izvrsnima, sportašima, glazbenicima i onima lošeg imovinskog stanja

Objavljeno 25.10.2018.

Marin Čilić, trenutni hrvatski najuspješniji tenisač, dijeli stipendije za studente i učenike. Novčane potpore dijele se preko Zaklade Marin Čilić, a novac je namijenjen za sportaše, klasične glazbenike, učenicima koji su izvrsni u prirodnim predmetima, i to u svrhu razvijanja njihovog daljnjeg potencijala.

Za lakše studiranje: Gradić u Slavoniji osigurao 25 stipendija u tri kategorije

Objavljeno 24.10.2018.

Kako manji gradovi i općine brinu o svojim studentima, pokazuje sve više natječaja za novčane potpore. Novci, u obliku stipendije, namijenjeni su učenicima i studentima te im iznimno olakšavaju školovanje, neovisno o tome školuju li se u svom mjestu ili su pak u drugom gradu.

Je li moguće istodobno primati više novčanih potpora? Da, studenti mogu primati dvije stipendije istovremeno – evo kako

Objavljeno 23.10.2018.

Stipendije su novčane potpore koje brojnim studentima olakšavaju studiranje, a roditelji i studenti i dalje dvoje oko toga, je li moguće primati dvije stipendije istovremeno. Kako ne bi više dvojili, odgovor je: da, mogu!

Split i Dubrovnik raspisali natječaje za dodjelu stipendija – provjerite što vam treba za prijavu

Objavljeno 23.10.2018.

Za studente slabijeg imovinskog stanja Split je osigurao novčanu potporu za akademsku godinu 2018./2019., a Dubrovnik dodjeljuje stipendije studentima u čak pet različitih kategorija.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se