Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom student

Neka sretnica odmah zna s čime raspolaže: Student napravio vlastiti 'ljubavni životopis'

Objavljeno prije 3 sata

Pisanje životopisa je vječni stres, ali ne mora svaki CV služiti samo za traženje posla. To je dokazao jedan student koji ima ljubavni životopis kako bi djevojke mogle odmah vidjeti s kime imaju posla.

Priprema se Zakon o studentskom radu: Saznali smo koji će studentski predstavnici raditi na njemu

Objavljeno prije 4 sata

Izrada nacrta zakona o studentskom radu okupila je 14. ožujka Radnu skupinu u Ministarstvu znanosti i obrazovanja. Koliko je ovo bitno pokazuje i činjenica da je premijer Plenković osobno pozvao studente da sudjeluju u izradi budućeg zakona.

Od seksa u kuhinji do obiteljske atmosfere: Ispovijest zaštitara koji radi u svim zagrebačkim studentskim domovima

Objavljeno jučer

Opće je poznato kako postoje određeni stereotipi o studentima koji žive na Savi, Šari, Cvjetnom odnosno Laščini. Koliko u njima ima istine - otkrio nam je zaštitar koji je uzduž i poprijeko prošao hodnike svih studentskih domova.

Ove su domaće tvrtke prijatelji studenata: Provjerite tko je u svoj Zlatni indeks upisao najbolje ocjene

Objavljeno jučer

Svaki student sanja o tome da će stručnu praksu ili prve poslovne korake moći odraditi u renomiranoj kompaniji unutar koje će njegov trud i rad biti zamijećeni i cijenjeni. Svake godine biraju se poduzeća u Hrvatskoj koja vam nude upravo to - praksu, posao ili stipendije osmišljene na studentima prijateljski način.

Ovo su novi poslovi koje danas ne smijete propustiti: Zaposli se u Poliklinici Bagatin, Porscheu ili ZŠEM-u

Objavljeno prije 2 dana

Studirate i želite popuniti svoj studentski budžet, zaraditi nešto novca prije ispitnih rokova i nadolazećih obaveza na faksu? Provjerite što se nudi...

Izbacio čak i Bandića iz takta: Tko je student koji se pomokrio u fontanu na Britancu?

Objavljeno prije 2 dana

Prije nekoliko dana gradonačelnik Zagreba Milan Bandić došao je na Britanac kako bi svečano 'otvorio' fontanu zajedno sa svećenikom koju ju je posvetio. Prije njih ondje je bio student Likovne akademije koji se pomokrio u fontanu i time 'zapalio' društvene mreže.

Osnovana Radna skupina za studentski rad: Zašto nitko iz Ministarstva nije obavijestio studente?

Objavljeno prije 3 dana

Iako je premijer pozvao sve studente da se uključe u izradu nacrta zakona koji će regulirati studentski rad, iako ministar Barišić govori da ovim zakonom Vlada poručuje da je socijalno osjetljiva, ostaje pitanje zašto o tome da je osnovana Radna skupina nema vijesti na web stranicama MZO-a i zašto još uvijek nisu odgovorili pokretaču peticije za omogućavanje rada 'na studentski ugovor'...

Pršut, veslo i mošarka: Najbolje sportske discipline na 1. Sveučilišnim Jadranskim igrama

Objavljeno prije 4 dana

Cijeli koncept osmišljen je po uzoru na izvorne Jadranske igre.

Izvanredni studenti nakon peticije kreću u prosvjed? Iz MZO-a već mjesec dana nema odgovora

Objavljeno prije 4 dana

Peticija koju je potpisalo 7000 studenata i koja se odnosi na mogućnost prava na rad preko student servisa za izvanredne studente upućena je Ministarstvu znanosti i obrazovanja. Što će sada s njom biti nije poznato jer studenti nisu dobili odgovor već četiri tjedna.

1. Studentski sabor rezultirao blokadom Hrvatskih studija

Objavljeno prije 4 dana

Najavljeno – ostvareno! Studenti Hrvatskih studija najavili su zasijedanje 1. Studentskog sabora za ponedjeljak ujutro, a na najavljenoj su 'sjednici' izglasali i blokadu nastave.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se