Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom studenti

Za redovne i izvanredne studente s invaliditetom: Javi se na natječaj i osiguraj si prijenosno računalo

Objavljeno prije 5 dana

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom i 9. godišnjice djelovanja, Zaklada 'Čujem, vjerujem, vidim' raspisuje Natječaj za dodjelu prijenosnih računala mladima i studentima s invaliditetom.

Besplatno studiranje ipak nije dobra ideja? Predobar standard motivira mlade da vječno studiraju

Objavljeno prije 6 dana

'Eternity students' izraz je za vječne studente koji se upotrebljava u Danskoj. I upravo s tom vrstom studenata ova nordijska država ima problem jer ih je zbog besplatnog obrazovanja svake godine bude sve više.

Zdrava, eko i totalno drugačija: Čokolada studenata zagrebačkog PBF-a ide u London

Objavljeno 08.11.2017.

U Londonu će 21. i 22. studenoga biti održano međunarodno natjecanje studentskih ekipa u izradi eko-inovativnih prehrambenih proizvoda. Hrvatsku će predstavljati peteročlana ekipa Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta u Zagrebu.

Predrasuda ili loša reputacija? Studenti nam otkrili na kojim fakultetima ne bi studirali NI U LUDILU i zašto

Objavljeno 03.11.2017.

Studiranje je jedno od ljepših razdoblja u životu mladog čovjeka, a fakultet bi trebali upisivati u skladu s vlastitim preferencijama da bi ga lakše studirali, brže završili te na koncu radili ono što nas interesira i ispunjava. Budući da je ponekad teško odlučiti koji bismo fakultet htjeli upisati, vrlo je lako odlučiti što od fakulteta nikako ne dolazi u obzir.

 Stiže velika promjena: Izvanredni studenti moći će raditi preko student servisa, ali pod jednim uvjetom!

Objavljeno 30.10.2017.

U veljači je pokrenuta peticija koja traži mogućnost rada preko student servisa za izvanredne studente, a u ožujku je osnovana Radna skupina zadužena za izradu prijedloga Nacrta zakona koji će regulirati studentski rad. Nakon što smo u lipnju izvijestili o tome što sve donosi Zakon o studentskom radu, sada je tu i izjava ministrice Blaženke Divjak koja 'kroz redove' govori da će se izvanrednim studentima omogućiti rad preko student servisa.

[FOTO] Ne sudi u sudnici, nego na terenu: Studentica prava zaludila nogometne fanove

Objavljeno 25.10.2017.

Ima 20 godina, a osim što studira pravo bavi se i suđenjem na utakmicama poljskih nogometnih klubova.

Studenti ocijenili menze: Ne žele jesti UVIJEK ISTO ni da im tete račun zaokružuju na VIŠI iznos

Objavljeno 25.10.2017.

Porcije hrane u menzama su zadovoljavajuće što se tiče studenta, čak velike, ali ono što kod njih izaziva nezadovoljstvo je izbor jela. Studenti iz Rijeke jasno su dali do znanja što nije dobro s menzama i studentskim restoranima u tom gradu, a neke su stvari zabrinjavajuće, poput zaokruživanja računa na viši iznos.

Za studente bez roditeljske skrbi: Prijavi se za stipendiju koja olakšava prve samostalne korake u život

Objavljeno 24.10.2017.

Rotary klub Zagreb - Kaptol raspisuje natječaj za dodjelu novčane stipendija za studente, djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi za akademsku godinu 2017./2018.

Smještaj za izbjegavanje: Zadarski studenti objavili crnu listu stanova u kojima je nemoguće živjeti

Objavljeno 23.10.2017.

Borba studenata protiv skupog i lošeg smještaja i dalje je u punom jeku. Zadarski studenti više ne mogu šutjeti i trpjeti previsoke cijene stanova s obzirom na to što se u njima nudi, baš kao i neizdržive stanodavce pa su opet uzeli stvari u svoje ruke.

Odlična odluka hrvatskog gradića: Povećavaju broj stipendista jer su svi uspješno 'očistili' godinu

Objavljeno 17.10.2017.

Svi prošlogodišnji stipendisti Grada Pleternice uspješno su izvršili obveze iz prošle akademske godine stoga je gradonačelnica Antonija Jozić odlučila povećati broj stipendija.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se