Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom studenti

Kada svi prijatelji odu u Dublin: Studenti se pitaju gdje je nestao njihov grad

Objavljeno prije 8 sati

Realnost popločena nezaposlenošću, nepotizmom te političkim vezama jest ono što mlade doslovno tjera iz Hrvatske, a osobito iz srca Slavonije – Osijeka. Velik broj mladih Osječana otišao je u Irsku, a oni koji su ostali u svom gradu pripremaju izložbu 'Gdje je nestao moj grad?'.

Studenti jeftiniji od kazne: Poslodavci angažiraju mlade da lopataju snijeg

Objavljeno prije 4 dana

Zimi kada snijeg zabijeli Slavoniju, osječki studenti hvataju se lopata i kreću putem zarade preko STUC-a. I ove godine studenti ne bježe od čišćenja snijega, a zgrću ga ispred privatnih kuća i javnih ustanova.

'Učite koliko god možete': Baka u 94. godini diplomirala sa zavidnim prosjekom ocjena

Objavljeno prije 4 dana

Vrijeme je da se svi posramimo pred jednom 94-godišnjakinjom bakom koja je diplomirala s prosjekom o kojem mnogi mogu samo sanjati.

'Tata ja sam gladan': Kako je zagrebačka studentica ujedinila Hrvatsku i pomogla nahraniti jednu obitelj

Objavljeno prije 4 dana

Cijeli tjedan mediji pišu o dirljivoj humanitarnoj akciji za dječaka iz tramvaja koji je ocu rekao 'Tata, ja sam gladan'. Iako su obitelji Karamatić otad pomogli brojni ljudi, te pomoći ne bi bilo bez jedne studentice koja nije mogla ostati slijepa na prizor iz tramvaja.

Ovako izgleda manijak iz tramvaja: Studentica na Facebooku zatražila pomoć da mu se stane na kraj

Objavljeno prije 5 dana

Svaka djevojka je barem jednom naletjela na osobu u tramvaju koja je učinila da se svi osjećaju vrlo neugodno, a slično iskustvo ima i studentica koja je naletjela na manijaka.

Skandal iza pisma potpore Barišiću: Lančana poruka stizala na privatne adrese

Objavljeno prije 6 dana

Pojedini studenti osječkog i splitskog Sveučilišta odlučili su napisati pismo podrške ministru Barišiću. Način na koji su došli do privatnih mail adresa na koje su slali 'lančani mail' mnoge je bivše i sadašnje studente zgrozio.

Snježna kopija poznate skuplture: Studenti pjesnika 'pretvorili' u snjegovića

Objavljeno 16.01.2017.

Zimske radosti su već postale dio tradicije u Studentskom domu 'Stjepan Radić' pa studenti svake godine pokažu koliko su maštoviti kada napada snijeg. Ovoga puta stanari doma su napravili svog 'Matoša na klupi' što je zabilježeno 'Klikom po Savi'.

Studenti nezadovoljni: Je li i Studentski zbor kriv što će studenti plaćati veći porez?

Objavljeno 09.01.2017.

Od prošlog tjedna studenti su uznemireni i nezadovoljni zbog novih izmjena Pravilnika o porezu na dohodak koji predviđa oporezivanje zarade koju studenti godišnje uprihoduju, a koja je veća od 15 tisuća kuna. Osim što su zbog ovoga vrlo bijesni na Vladu, ljuti su i na Studentski zbor.

Ministar Marić za MojFaks: 'Pozvat ćemo studentske predstavnike na sastanak'

Objavljeno 05.01.2017.

Nezadovoljstvo studenata je veliko, ali ministar se ipak javio i obećao susret sa studentskim predstavnicima.

Mrziš priče o vremenu, dosađuješ se na predavanjima i još 4 znaka koji otkrivaju da si inteligentan student

Objavljeno 04.01.2017.

Većina ljudi percipira osobe koje imaju visoku inteligenciju kao neke super junake koji su sve shvatili u svom životu i da im sve ide. To je zapravo daleko od istine jer i oni vode svakodnevne borbe s nekim stvarima kao i svi ostali, a u tu skupinu spadaju i studenti.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se