Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom studenti

Bonus u studentskom novčaniku: Provjerite koje općine dijele uskrsnice za studente

Objavljeno prije 27 minuta

Bonus na računu uvijek dobro dođe, a pojedine općine u Hrvatskoj brinu o studentima stoga su ih odlučile iznenaditi uskrsnicama.

'Drive in' ispred studentskog doma: Dovezeš se autom i testiraš na koronu

Objavljeno prije 1 sat

U većini hrvatskih sveučilišnih gradova ostali su samo studenti koji se, nakon objave da se predavanja od 16. ožujka sele u online domenu, nisu vratili svojim kućama.

Zavirili smo u studentske kućne 'online predavaonice'

Objavljeno prije 1 sat

Nakon što su sva predavanja na fakultetima u Hrvatskoj prebačena u online domenu, studentske su predavaonice ostale puste, a radni stolovi prepuni bilježnica, skripti, markera, a računala jedini doticaj s profesorima, kolegama i gradivom.

Dio studenata bez rate stipendije: Zbog 'epidemiološke situacije' isplata za travanj nekima će kasniti

Objavljeno prije 22 sata

Pandemija koronavirusa usporit će i isplatu državnih stipendija...

Online zadaća na crnoj listi: Ovi studenti pomažu roditeljima i klincima da riješe zadatke i isprave jedinice – brzo i bezbolno

Objavljeno prije 23 sata

Studenti Učiteljskoga fakulteta organiziraju online pomoć u učenju u sklopu projekta 'Online zadaću napiši, jedinicu izbriši'.

'Kad si legla, jesi jela, nemoj toliko za laptopom...' Studenti otkrili kako proživljavaju karantenu s RODITELJIMA

Objavljeno jučer

Mnogi studenti u ovim izvanrednim okolnostima ponovno žive sa svojim roditeljima. O tome kako se nose s ponovnom promjenom okoline i preživljavaju li povratak u roditeljski dom, otkrivaju u razgovoru za naš portal.

Kad su ti profesori na prvoj crti protiv korone: Evo kako ovih dana izgleda nastava na jednom od najpoželjnijih zagrebačkih fakulteta

Objavljeno prije 2 dana

Održavanje online nastave na hrvatskim fakultetima planirano je najkraće do 19. travnja. Praćenjem situacije s koronavirusom, bit će poznato hoće li se i na kojim fakultetima studenti vratiti u klasične učionice.

Rad u bolnicama i prije diplome? Provjerili smo hoće li se hrvatski apsolventi medicine uključiti u borbu protiv pandemije

Objavljeno prije 2 dana

Pandemija koronavirusa je otkrila sve manjkavosti zdravstvenih sustava mnogih razvijenih zemalja. Već godinama upozorava se na manjak medicinskih sestara, a po izvješćima Svjetske zdravstvene organizacije, medicinskih sestara u svijetu je oko 28 milijuna - 5,9 milijuna manje nego što ih je potrebno.

Koronavirus nije zaustavio promocije: Roboti preuzeli diplome umjesto studenata! FOTO

Objavljeno prije 3 dana

Sveučilište Business Breakthrough (BBT) u Tokiju u Japanu održalo je virtualnu promociju diplomiranih studenata zbog pandemije koronavirusa. Pogledajte kako je to izgledalo.

20 kuna komad! Bivša studentica ekonomije šiva simpa maske: Ako mislite da profitira, pročitajte kamo odlazi zarada...

Objavljeno prije 3 dana

Epidemija koronavirusa mnoge je dočekala nespremne, bar što se tiče opskrbljivanja maskama i dezifencijskim sredstvima. U prvim tjednima, mnoge ljekarne u Hrvatskoj obavijestile su svoje posjetitelje kako zaštitnih maski nema.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se