Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom studenti

Ove su domaće tvrtke prijatelji studenata: Provjerite tko je u svoj Zlatni indeks upisao najbolje ocjene

Objavljeno prije 3 dana

Svaki student sanja o tome da će stručnu praksu ili prve poslovne korake moći odraditi u renomiranoj kompaniji unutar koje će njegov trud i rad biti zamijećeni i cijenjeni. Svake godine biraju se poduzeća u Hrvatskoj koja vam nude upravo to - praksu, posao ili stipendije osmišljene na studentima prijateljski način.

Izvanredni studenti nakon peticije kreću u prosvjed? Iz MZO-a već mjesec dana nema odgovora

Objavljeno prije 5 dana

Peticija koju je potpisalo 7000 studenata i koja se odnosi na mogućnost prava na rad preko student servisa za izvanredne studente upućena je Ministarstvu znanosti i obrazovanja. Što će sada s njom biti nije poznato jer studenti nisu dobili odgovor već četiri tjedna.

1. Studentski sabor rezultirao blokadom Hrvatskih studija

Objavljeno prije 6 dana

Najavljeno – ostvareno! Studenti Hrvatskih studija najavili su zasijedanje 1. Studentskog sabora za ponedjeljak ujutro, a na najavljenoj su 'sjednici' izglasali i blokadu nastave.

'Hrvatska kakvu (ne) trebamo': Studenti došli na konferenciju pa ih izvrijeđali i ostavili pred vratima

Objavljeno prije 6 dana

Večernjakova velika konferencija naziva 'Hrvatska kakvu trebamo' upravo se odvija u zagrebačkom hotelu Esplanade. Među sudionicima konferencije je gotovo cijeli državni vrh, a bez obzira na to što su i studenti bili pozvani, prema njihovim riječima, predstavnici organizatora nisu ih htjeli pustiti unutra.

Od ljubavi prema filozofiji do blokade: Prvi Studentski sabor zasjedat će na parkiralištu Hrvatskih studija

Objavljeno 17.03.2017.

Prošli akademski tjedan prošao je u tuzi za brojne studente Hrvatskih studija jer su se upisne kvote za studij filozofije svele na ništicu, a naposljetku, on će biti i ugašen. Članovi udruženja studenata 'Studenti govore' o ovoj temi ne mogu šutjeti pa su organizirali sazivanje Studentskog sabora.

Zapošljavaju studente i plaćaju dobro: Otkrivamo koliko će u 'hrvatskom Gardalandu' zarađivati studenti

Objavljeno 16.03.2017.

Ljubitelji ludih vožnji i vlakova smrti su konačno dobili svoju poslasticu koja se otvara sredinom lipnja i to u Biogradu, a radi se o Fun parku Mirnovec. Ovaj tematsko-zabavni park traži zaposlenike, a pod zaposlenike mislimo i na studente.

Plaćaju iz vlastitog džepa: Pet mjeseci od useljenja u nove domove subvencijama ni traga

Objavljeno 15.03.2017.

Grešku riječkog Studentskog zbora platit će studenti jer još uvijek nisu ostvarili pravo na subvencioniranje smještaja u novim paviljonima na Trsatu. Naime, Zbor je trebao napraviti model po kojem će se naknade za subvenciju smještaja naplaćivati i listu studenata koji imaju na to pravo, ali to nije učinjeno.

Gliserom po Jadranu: Studenti surađuju na razvoju nove turističke usluge

Objavljeno 09.03.2017.

Uber i studenti Veleučilišta VERN' surađivat će na razvoju usluge UberBOAT, namijenjene unaprjeđenju povezanosti hrvatskih otoka i povećanju kvalitete usluge prijevoza turista u Dalmaciji.

One su naše druge mame: Studenti iznenadili tete iz menze pjesmom i ružama

Objavljeno 09.03.2017.

Svaku ženu na Dan žena razveseli ruža ili čokolada, a to dobro znaju i studenti sa Save koji su zaposlenicama doma i Studentskog centra odlučili uljepšati dan pa su im zasvirali i poklonili ruže.

'Nadam se će trajati dulje od usmenog': Što svaki student barem jednom pomisli prije seksa

Objavljeno 08.03.2017.

Pisac John Updike je rekao da je seks poput novca misleći pritom 'da ga je samo previše dovoljno'. Studentski dani su kao stvoreni za istraživanje vlastite seksualnosti, a studenti to najbolje znaju.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se