Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom studenti u domu

 Ljubav košta: U osječkom domu studenti plaćaju 100 kuna ako im na spavanju ostane dečko ili cura

Objavljeno 27.12.2018.

Poznato je da studenti koji žive u studentskim domovima mogu u svoje sobe dovoditi goste. Njihovi gosti su uglavnom roditelji, prijatelji ili pak ljubavni partneri pa studenti uvijek moraju prijaviti koliko dugo će osoba biti smještena kod njih. No, osječki studenti su malo nezadovoljni jer moraju platiti sto kuna za goste koji im ostanu nekoliko dana u sobi.

Dašak mora u Zagrebu: Studente najvećeg doma iznenadio novi detalj u kupaonicama – uživajte pod tušem! FOTO

Objavljeno 09.07.2018.

Kada stanujete u domu, neke banalne i uobičajne stvari percipirate kao pravi luksuz. Studenti koji žive u stanovima o tome vjerojatno ne razmišljaju previše, ali novi zastori za tuš zaista mogu život učiniti ljepšim. U to su se danas uvjerili i studenti smješteni u popularnom domu na Savi jer - sreća se nalazi u malim stvarima.

Kad se vratiš u sobu, a tamo novi cimer: Studentima u domu golub ostavio 'iznenađenje' na krevetu – FOTO

Objavljeno 17.05.2018.

Studentima u domovima ponekad se događaju neobične stvari, a posebno čini se, beogradskim studentima. Njima je u domsku sobu uletjela golubica i očito se odlično smjestila i opustila jer je napravila nešto neočekivano.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se