Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom studenti

Svaki deseti student u Hrvatskoj član je neke stranke

Objavljeno 25.05.2015.

Hrvatski student, nazovimo ga Nikola, onaj na kojemu svijet ostaje, ne voli čitati, ne da mu se ići u kazalište, ne zanima ga previše svijet oko njega.

'Shake It Off': Studenti animacije animirali spot Taylor Swift

Objavljeno 22.05.2015.

Pjesma 'Shake It Off' definitivno je jedna od najpopularnijih stvari koja je obilježila 2014. godinu, a doživjela je i hrpu obrada u razno-raznim aranžmanima.

Skandalozno: sveučilište nudi svojim studentima besplatno sunčanje u solariju!

Objavljeno 22.05.2015.

Lijepo je kada sveučilište vodi računa o studentima, ali nismo sigurni može li se ovaj postupak protumačiti brigom.

Male laži koje si svaki student govori (a posljedice mogu biti velike)

Objavljeno 20.05.2015.

Puno stvari planiramo promijeniti u svojim životima, ali sve uglavnom ostane na riječima. Čekamo ponedjeljke, prve dane u mjesecu i početak godine, ali uglavnom ostajemo ista nedosljedna bića.

Direktor Applea poručio studentima: život je važniji od posla

Objavljeno 19.05.2015.

Glavni direktor moćnog Applea, tvrtke koja ima više gotovine od mnogih zemalja u govoru na dodjeli diploma na Sveučilištu George Washington imao je jednostavnu i jasnu poruku. Tim Cook studentima je poručio da nije dobro da sve žrtvuju za novac.

Nakon kojih studija možete očekivati najveće početničke plaće?

Objavljeno 19.05.2015.

Kada se napokon dočepate diplome i krenete u potragu za poslom, jedna od stavki bit će iznos plaće. S obzirom da vjerojatno nemate relevantnog radnog iskustva, bolje je ne očekivati mnogo – osim ako ste završili fakultete čiji se studenti mogu pohvaliti najvećim početničkim plaćama.

Hrvatski studenti besplatno pregledavali vid beskućnicima

Objavljeno 15.05.2015.

Beskućnici, njih 25, korisnici Doma nade, dnevnog boravka za beskućnike za područje Zagreba i Zagrebačke županije, jučer su mogli besplatno pregledati vid u Tehničkoj školi Ruđera Boškovića, u okviru humanitarne akcije s tamošnjim učenicima.

Hrvatski studenti prema učestalosti opijanja u europskom vrhu

Objavljeno 13.05.2015.

Podaci se odnose na 2014. godinu, a u prepunom Klubu mladih u ponedjeljak navečer predstavila ih je Josipa Kokorić Tomašević iz Lige za prevenciju ovisnosti.

Proglašeni pobjednici nacionalnog moot court natjecanja studenata pravnih fakulteta

Objavljeno 13.05.2015.

Moot Court Croatia je natjecanje u obliku simuliranog suđenja nastalo po uzoru na moot court natjecanja koja su iznimno popularna među studentima prava diljem svijeta, a okuplja samo najbolje studente prava iz cijele Hrvatske.

Iako imaju veća prava prehrane, nemaju ih gdje iskoristiti: studenti u Otočcu bez menze

Objavljeno 13.05.2015.

Studentski zbor Gacke oglasio se o problemu studenata koji studiraju u Otočcu. Iako studenti Grada Otočca posebnom odlukom ministra imaju veću razinu prava prehrane, paradoks je u tome što ta prava nemaju gdje iskoristiti. Čemu pusti iznosi na iksicama, ako ih nemaju gdje provući? Dosad ih je odbio Učenički dom Otočac, ali i neimenovani hotel.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se