Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom studenti

Navike najuspješnijih studenata – primijenite ih

Objavljeno 17.03.2015.

Što je to što izdvaja najbolje studente od prosjeka? Radi li se o apsolutnoj posvećenosti studiju, natprosječnoj inteligenciji, snalažljivosti ili "višku" sreće? Ili su možda navike te koje ih lansiraju među top studente zbog kojih čak i najteži studiji izgledaju lako i primamljivo. Ispod ležernosti krije se nekoliko navika od kritične važnosti...

Upoznajte najmlađu studenticu – 10 godišnja Esther studira matematiku i želi osnovati banku

Objavljeno 13.03.2015.

Na prvi pogled Esther Okade izgleda kao najobičnija 10-godišnjakinja. Voli se oblačiti kao Elsa iz animiranog filma 'Snježno kraljvstvo', igrati se barbikama, ići u park ili kupovinu. No, Esther je sve samo ne obično dijete, ona je matematički genije i najmlađa studentica na svijetu.

Najplaćeniji igrač Dinama ljubi 18-godišnju studenticu

Objavljeno 09.03.2015.

26-godišnji Junior Fernandes, najplaćeniji igrač Dinama, ne odvaja se od svoje djevojke, 18-godišnje zagrebačke studentice Marte Marije Radić.

Tajni agenti: grčki studenti radit će kao porezni inspektori

Objavljeno 09.03.2015.

Grčki ministar financija Yanis Varoufakis ima neobičan prijedlog za otkrivanje zločinaca koji na bilo koji način pokušaju utajiti porez: planira studentima, domaćicama i turistima omogućiti privremeno bavljenje poslom poreznog inspektora, a sve kako bi lakše otkrili kriminalce!

Siromašni, skromni i zadovoljni – rezultati ankete otkrivaju s koliko džeparca raspolažu hrvatski studenti

Objavljeno 09.03.2015.

Portal MojFaks odlučio je provesti anketu među hrvatskim studentima kako bi saznali s koliko novaca mjesečno raspolažu, jesu li zadovoljni svojim budžetom i je li im dostatan za pokrivanje troškova studentskog života.

Ljubav ne poznaje granice – ljubavna priča hrvatske studentice i turskog studenta!

Objavljeno 06.03.2015.

Da ljubav ne poznaje granice, pokazao nam je ovaj simpatičan par, koji već godinu dana uz fakultetske obaveze uspješno održava svoju vezu na daljinu.

Svaka ima svoj faktor: kako osvojiti studentice s različitih fakulteta?

Objavljeno 05.03.2015.

Flert je neizbježan dio studentskog života, a fakultet pruža puno mogućnosti za upoznavanje i početak zajedničkog druženja - od pisanja seminara i pripremanja prezentacije, do posuđivanja knjiga, X-ica i učenja u knjižnici.

A mislite da je vama teško: evo što su početkom 20. stoljeća studenti medicine radili za diplomu

Objavljeno 04.03.2015.

Obdukcija i seciranje su prljavi poslovi, ali netko ih mora obavljati. Da nije bilo studenata i liječnika koji su sjeckali trupla, tko zna koliko bismo medicinskih otkrića propustili? Unatoč tome, sam čin seciranja i dalje je jednako jeziv.

Kad studenti partijaju: šteta na odmaralištu tri milijuna kuna

Objavljeno 04.03.2015.

Sveučilište u Michiganu suspendiralo je jedno bratstvo i jedno sestrinstvo te odredilo dodatne sankcije za četiri studentske organizacije odgovorne za uzrokovanje više od 100.000 dolara štete u dva odmarališta na sjeveru Michigana ovog siječnja, odjeknulo je medijima u petak popodne.

Odnos s majkom nekada i sada – srednjoškolka vs. studentica!

Objavljeno 04.03.2015.

Tvoj odnos s majkom od prije nekoliko godina, kada si bila tinejdžerica u pubertetu, se puno razlikuje od odnosa kakav sada imaš s njom.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se