Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom studenti

Najcool menza u Hrvatskoj: pogledajte gdje će jesti šibenski studenti!

Objavljeno 30.01.2015.

Za interijer studentskog restorana SKVUŠ, gdje će biti 70 sjedećih mjesta, zaslužan je šibenski Arhitektonski biro Arx čiji arhitekti su osmislili stripovski izgled cijelog prostora pa su tako na zidovima ocrtani strip junaci Alan Ford, Corto Maltese i Modesty Blaise.

Studenti snimali selfie na tračnicama pa poginuli!

Objavljeno 28.01.2015.

Četiri indijska studenta pokušavala su snimiti 'uzbudljiv i opasan' selfie, a trojicu od njih ta je 'avantura' stajala života.

Svaki treći student silovao bi ženu kada za to ne bi morao odgovarati!

Objavljeno 15.01.2015.

Studija objavljena u časopisu 'Violence and Gender' otkrila je da bi čak trećina američkih studenata silovala ženu ako zbog tog čina ne bi snosili posljedice.

Umjetnička akademija organizirala Zimski likovni kamp

Objavljeno 12.01.2015.

U subotu je na Umjetničkoj akademiji u Osijeku završio Zimski likovni kamp, promotivni program cjeloživotnog učenja Umjetničke akademije, koji su proteklih tjedan dana pohađala 74 polaznika.

Umirovljenik nudi besplatan smještaj za 10 studenata!

Objavljeno 09.01.2015.

Kruševački umirovljenik Zoran Ilić (75), koji već dvije godine pomaže srednjoškolcima, nudeći im besplatan smještaj u vlastitom domu u naselju Pejton, nastavlja svoju humanu misiju podržavanja mladih. Na najavu da će Lazarev grad postati studentski centar, reagirao je među prvima.

Iz cijele regije na Cambridgeu najviše srpskih studenata!

Objavljeno 07.01.2015.

Trenutno na Cambridgeu studira više od 30 srpskih genijalaca, od čega dvadesetak dolazi iz najvećeg rasadnika talenata u zemlji - Matematičke gimnazije. Četvorica veličanstvenih među njima - Luka Bojović (18), Ivan Tanasijević (19), Miloš Stanojević (19) i Petar Veličković (21), za Blic su otkrili što se krije iza “invazije Srba” na čuveno englesko sveučilište.

Studentica pronašla jezivu poruku u hotelskoj sobi

Objavljeno 29.12.2014.

Zamislite da sudjelujete u nekoj internacionalnoj studentskoj konferenciji ili bančite po europskim metropolama da se nagradite za nekoliko položenih ispita, a u sobi hostela ili hotela u kojem ste odsjeli pronađete ovakvu poruku?

10 stvari koje otkriju svi studenti koji za Božić odu kući

Objavljeno 24.12.2014.

Knjige su spakirane (u neku duboku ladicu, sakrivene čarapama), predavanja su završila (hvala bogu) i već svi frendovi iz kvarta znaju da stižeš. Vrijeme je za blagdanski povratak kućama!

Studenti prava imaju više akcije no što mislite: koliko se koji studenti seksaju?

Objavljeno 22.12.2014.

Tko bi rekao da će studenti prava završiti na prvom mjestu?
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se