Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom studenti

Etički skandal na Harvardu: snimali studente bez njihovog znanja

Objavljeno 10.11.2014.

Prestižno fakultet Harvard objavio je da je je tijekom proljeća ove godine potajno i na dnevnoj bazi fotografirao više od dvije tisuće studenata s ciljem praćenja sudjelovanja na predavanjima i pohađanja istih. Naravno da je čitav ‘eksperiment’ izazvao osuđivanje profesora i javnosti, a najglasnije su se ipak oglasili studenti.

Studentica poginula pokušavajući uslikati selfie!

Objavljeno 06.11.2014.

23-godišnja studentica medicine iz Poljske smrtno je stradala pokušavajući snimiti savršeni selfie.

I majka i studentica: fotka koju je objavilo sveučilište poharala društvene mreže!

Objavljeno 05.11.2014.

University of the Sunshine Coast je na svojim Facebook stranicama objavilo fotku na kojoj se vidi mlada mama koja doji svog šestomjesečnog sina na dodjeli diplome.

HZZO se ‘umrežio’: redoviti studenti neće više morati nositi potvrde o studiranju

Objavljeno 03.11.2014.

Redoviti studenti više ne moraju nositi potvrde o školovanju radi reguliranja zdravstvenog osiguranja u HZZO jer je Zavod preuzeo podatke o redovitim učenicima i studentima koji su upisani u akademsku godinu 2014/2015., prema sporazumu s eMaticom i Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta.

'Dr. Franjo Tuđman': najveći splitski studentski dom dobio ime!

Objavljeno 30.10.2014.

Na pročelju tog velikog objekta u kojem je smješteno oko 600 mladih već je postavljena i tablica s nazivom Studentski dom “Dr. Franjo Tuđman”…

Elitne prostitutke u Srbiji – studentice i intelektualke

Objavljeno 29.10.2014.

Portal Mondo već neko vrijeme istražuje prostituciju u Srbiji, a u nastavku su se pozabavili prostitucijom u klubovima i hotelima, salonima za masažu, i takozvanom ‘elitnom prostitucijom’. U policiji kažu da je prostitucija po klubovima postojala i prije, ali da je sada popularna elitna prostitucija i žene koje se predstavljaju kao starlete, manekenke, plesačice, studentice...

Studenti veterine pozirali goli u humanitarne svrhe

Objavljeno 22.10.2014.

Nakon veslačica koje su se skinule u dobrotvorne svrhe i studenti veterine odlučili su povući 'golišavi' potez.

Jastozi, veganska hrana i svijeće: ovako izgledaju najbolje menze!

Objavljeno 21.10.2014.

Ako se osjećate jadno kada dođete u neku od naših menza zbog slabog izbora jela, hladnih lazanja ili salate s crvima, sad ćete se osjećati još jadnije.

'Let, a ne omlet': studenti se borili s Newtonovim zakonom gravitacije

Objavljeno 17.10.2014.

Smijehom, oduševljenjem i dobrom zabavom popraćeno je sinoć još jedno originalno natjecanje. Osijek je i ove godine bio domaćinom Red Bull Gravity Challengea. Riječ je o natjecanju u kojem se glavni akteri ne natječu jedni protiv drugoga, nego protiv - Newtona!

Štednja u studentskim danima: istraživanje pokazalo koliko studenti šparaju

Objavljeno 15.10.2014.

Poticana stambena štednja ili otvorena štednja s malim uplatama najbolji su modeli ulaganja za nas - ocjenjuje 66% studenata koji su mogli odabrati ili sami predložiti štednju kakvu smatraju prikladnom za svoj standard i potrebe.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se