Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom studentica

Dovoljno je ovih 5 sitnica: Studentica političkih znanosti otkriva kako se zaposliti na njenom faksu

Objavljeno 05.02.2018.

Što studente najčešće izluđuje kod profesora i asistenata? Isto ono što izluđuje profesore kod studenata – nemar i ofrlje obavljen posao.

Studentica Matea je prvakinja u karateu, a propušta prvenstva zbog nedostatka novca

Objavljeno 31.01.2018.

Premda se mlade od djetinjstva potiče na aktivno bavljenje sportom i ohrabruje da postanu sportaši, ako to konačno i ostvare nastupa velika hrvatska tragedija. Za određene sportove u Hrvatskoj nedostaje novca za sportaše koji bi htjeli ići na svjetska natjecanja, a upravo je to na svojoj koži iskusila studentica, vrhunska karatistica, Matea Cikoja.

Biti najbolji više nije dovoljno: Studentica generacije već 7 godina ne može naći posao

Objavljeno 29.01.2018.

Očekujemo da bi odlični studenti bez problema trebali pronaći posao po završetku fakulteta, ali sve više primjera pokazuje da to nije tako. Jedan takav nesretan primjer je i Jelena koja je bila studentica generacije, a godinama krpa kraj s krajem jer se ne može zaposliti.

Prvi put u povijesti: Prestižno sveučilište Oxford ove akademske godine upisalo više studentica nego studenata

Objavljeno 26.01.2018.

Mnogima je želja studirati na prestižnim sveučilištima zato što ondje cijena garantira kvalitetu, a zaposlenje nakon završenog studija je sigurno. Poznati Oxford prvi put u povijesti je povećao kvotu za upis studentica na preddiplomski studij i to čak za 1275 djevojaka.

FOTO Potret za pamćenje: Međimurska studentica nacrtala omiljenog pjevača i oduševila ga

Objavljeno 23.01.2018.

Poznate osobe poput pjevača ili glumaca uvijek rado primaju 'home made' poklone svojih obožavatelja. Jedan takav poklon dobio je i pjevač Dino Merlin i to od studentice Darinke.

Studentica grubo prevarena nakon dogovora za studentski posao: Sve objavila na Facebooku da bi upozorila ostale

Objavljeno 05.01.2018.

U Facebook grupi 'Tražim/nudim studentski posao' studenti i poslodavci svakodnevno ostavljaju svoje oglase. Jedni traže posao, a drugi ga nude, no nerijetko se i jedni i drugi požale da su postali žrtvama prijevare i u objavama upozore druge članove grupe. Jedno takvo upozorenje napisala je i studentica nakon što ju je prevarila osoba koja se predstavljala kao poslodavac.

FOTO: Dva milijuna glasova odlučilo - ova studentica ima najljepše tijelo na svijetu

Objavljeno 21.12.2017.

Da se spoj upornosti i ljepote mogu isplatiti najbolje dokazuje Ivana Perišić iz Banjaluke, koja je predstavljala BiH na natjecanju 'Miss Model of the World'.

Riješila završni ispit u bolnici, a onda rodila: 'Nisam željela da trudnoća uspori moje studiranje'

Objavljeno 19.12.2017.

Najodlučnija studentica za koju ste vjerojatno čuli. Završni je ispit riješila nekoliko trenutaka pred porod – u bolničkom krevetu s laptopom i knjigama na krevetu.

Kad pošalješ prijateljicu da obavi tvoj posao: Studentica pokušala nasamariti poslodavca - iskritizirali ju i kolege

Objavljeno 15.12.2017.

Zbog društvenih mreža je u današnje vrijeme vrlo je lako javno ocrniti neku osobu ili poslodavca. Upravo je poslodavca htjela ocrniti jedna studentica na Facebooku no cijela se priča ipak obila kolegici o glavu...

Studentica stomatologije rasturila u Potjeri: Lovac Kotiga nije bio dovoljno jak za Doru

Objavljeno 07.12.2017.

Jučerašnja Potjera bila je jako napeta, a tročlana ekipa slavila je pobjedu nad omiljenim lovcem Kotigom.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se